Kvinne hadde 5 kroner igjen på kontoen: Noen øyeblikk senere var hun 100.000 kroner rikere

30/03/2024 23:00

Emma Sletta

Viralt
Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil
Da en kvinne fra hovedstaden hadde kjøpt 10 rekker Lotto, var det fem kroner igjen på Danske Spil-kontoen hennes – hun brukte dem på en ganske fornuftig måte.

Hvordan ville du sett ut hvis du plutselig oppdaget at du hadde vunnet den store premien? En latter-emoji? En gråte-emoji? Eller kanskje den der hodet eksploderer?

– Kjenner du den emojien som ser ut som Edward Munch-maleriet «Skrik»? Slik så jeg ut: Jeg hadde begge hendene opp i kinnene, og så var jeg bare «Whaaaat!!», sier en kvinne fra København-området, som nylig vant mye penger, bare fordi det bare var en eneste femmer på Danske Spil-kontoen.

Det skriver Danske Spil i en pressemelding.

– Jeg satt i sengen med pysjamas en tirsdagskveld og husket at jeg bare skulle huske å se om jeg hadde vunnet Eurojackpot. Jeg hadde det: Nok til å kjøpe 10 rekker til i lotto på lørdag, og så var det bare fem kroner igjen, og så tenkte jeg at jeg bare skulle spille den der med fruktene de siste femmerne, sier hun.

Hun brukte femmeren på Quick-spillet «Quirky Fruits» på Danske Spils hjemmeside uten store forventninger, men så vant hun 100.002,50 kroner på spillet, som hun fortsatt har litt problemer med å forstå.

– Jeg har aldri vunnet Eurojackpot før, men jeg føler at det var den samme reaksjonen som om jeg hadde vunnet en vanvittig mengde Eurojackpot. Jeg hoppet opp og var veldig glad. Det er jo ikke forventet at dette skal skje. Det overrasket meg, jeg satt der i pysjamas og mannen min spurte hvorfor jeg plutselig så så rar ut. Ha, han så ut som den emojien som har åpen munn og krysser over øynene, sier hun.