Kvinne hører en lyd og går ned - Da skjer det noe veldig uventet

20/06/2024 18:00

Sofie

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Hun hadde slett ikke forventet synet som møtte henne.

Tenk deg å våkne til lyden av merkelige, raslende lyder i underetasjen. Det var akkurat det som skjedde med 19 år gamle Stella Hennen fra Minnesota, som fikk besøk av en uventet besøkende. Det skriver Newsweek

Det startet som en helt vanlig dag for Stella Hennen, men det endret seg da hun hørte lyder fra første etasje. Med litt redsel i magen gikk hun ned trappene.

Og så ble hun overrasket: Inngangsdøren hennes stod på vidt gap, og en stor svart hund kom logrende mot henne, glad og bekymringsløs.

— Jeg kom akkurat ned og døren min er åpen, sier Stella Hennen. "Og det... det er ikke min hund!"

Videoen viser den ukjente hunden umiddelbart inn på scenen med logrende halen og tungen hengende ut av munnen, mens Stella Hennen uttrykker sin overraskelse: "Hvem er du? Du er så søt!"

Men hennes egen hund, Luna, så ut til å ta det hele med ro, avslappet på sofaen, upåvirket av den nye hunden. 

«Jeg trente hunden min, Luna, til å åpne og lukke dører for omtrent to år siden, så det var slik døren min ble åpnet, tror jeg», forklarte Stella Hennen senere til Newsweek. "Jeg antar at hun bare snek en liten venn inn på en lekedate."

Videoen, som ble delt på TikTok under Hennens konto @stellybellywellyfart, har fått over 835 000 likes og mer enn 5,5 millioner visninger. Seerne elsket den uventede vrien og kommenterte at hunden til Stella Hennens tydeligvis hadde invitert en ny venn på besøk.

Etter å ha sjekket halsbåndet til den mystiske hunden, oppdaget Stella Hennen at den tilhørte en nabo. Hun lot de to hundene fortsette leken til hun måtte på jobb. Hun forsikret også bekymrede følgere om at den nye hunden var "glad, sunn og hjemme og trygg."

Det ser ut til at dette uventede besøket har utløst et nytt vennskap, så kanskje Luna og hennes nye venn vil spille sammen igjen snart.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.