Kvinne kjøpte ring på loppemarked for 90 kroner - nå er den blitt solgt for et vanvittig beløp

08/06/2017 09:45

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Under et garasjesalg skulle det vise seg at en engelsk kvinne skulle gjøre et uvanlig bra kupp. Det fant hun riktignok først ut 30 år senere.

Mon tro om sjokket har lagt seg for den engelske kvinnen som nylig fant ut at hun har gått rundt med en ring verdt 7,3 millioner kroner på fingeren i over 30 år? 

Under alle omstendigheter er dette ikke desto mindre hva som har skjedd med en anonym engelsk kvinne. Det skjedde på 80-tallet da hun besøkte et garasjesalg ved West Middlesex Hospital i Isleworth vest for London. Det skriver Bbc.com.

Her kom kvinnen over en ring med en bemerkelsesverdig stor sten, som hun kjøpte og senere gikk med daglig over de neste tiårene. 

Det kvinnen ikke var klar over var at den bemerkelsesverdige stenen var en 26 karats diamant som var laget på 1800-tallet. 

- Eieren bar den hver dag, også når hun skulle ut og handle, da det er en flott ring. Ingen hadde noen som helst anelse om ringens verdi, forteller Jessica Wyndham fra auksjonshuset Sotheby's, hvor ringen onsdag var under hammeren.

Det  skulle nemlig gå mer enn 30 år før ringens eier til slutt valgte å få den vurdert. 

 

Kvinden har forklart at hun ikke trodde stenen var så verdifull fordi den så 'skitten' ut og ikke skinte som en 'ekte' diamant. Men juveleren på auksjonshuset Sotheby's hadde en helt annen oppfattelse.

Han fortalte straks kvinnen at ringen mest sannsynlig var veldig verdifull, og senere viste det seg at mannen virkelig hadde rett.

Ringen ble nemlig vurdert til intet mindre enn 350,000 pund (cirka 3,9 millioner kroner, red.) hvor den straks kom på auksjon. 

Og onsdag ble den altså solgt videre. Dog ikke for det vurderte beløpet, men for nesten det dobbelte.

Ringen gikk nemlig for svimlende 656,750 pund – over 7,3 millioner norske kroner.

Dermed kan det altså virkelig lønne seg å gå på loppemarkeder.

Du kan se den utrolige ringen i videoen nedenfor:

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.