Kvinne så 10 år yngre ut på et øyeblikk: Hun "bare" droppet disse 2 tingene

26/02/2024 19:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Å droppe to ting fikk en kvinne til å se 10 år yngre ut.

Den 25 år gamle kvinnen ved navn Summer Fox fra London har avslørt at hun har valgt å droppe bruken av hårforlengelser samtidig som hun har redusert mengden sminke hun bruker betydelig.

Dette har resultert i at hun ser mye yngre og mer naturlig ut. Det har faktisk gitt henne et markant annerledes utseende, og det er derfor flere hevder at de synes det er vanskelig å kjenne henne igjen.

Noen hevder til og med at hun ser opptil 10 år yngre ut etter å ha droppet hårforlengelsene og kuttet ned på sminken. Og mye tyder på at hun også er veldig fornøyd med forvandlingen hun har gjennomgått.

På det sosiale mediet TikTok har hun delt en video der hun viser forskjellen på hvordan hun ser ut i dag og før. Det er så stor forskjell på bildene at folk nesten er i sjokk over forvandlingen.

«POV: Du skjønte at «less is more»,» skrev hun videoen sin.

I starten av videoen viser hun et bilde av seg selv fra hun var 20 år gammel. Her kan du se at hun hadde mørkt hår og brukte mye sminke.

Foto: Tiktok

Ikke bare er det tydelig å se på bildet at hun brukte mye sminke, hun hadde også falske øyevipper og hårforlengelser. 

Hun klipper deretter til et bilde som viser henne fem år senere, og det er derfor hun er 25 år gammel på bildet. Her er det tydelig å se at hun har endret seg mye. Hun har blant annet fått en helt annen frisyre og hårfarge.

I tillegg har hun også valgt å bruke mye mindre sminke, noe som har gitt henne et mer naturlig utseende. Og som hun selv skriver, har hun funnet ut at 'less is more'. 

Videoen hennes endte opp med å bli enormt populær på sosiale medier, og fikk mer enn en halv million visninger på kort tid. I tillegg er det også mange brukere som har skrevet i kommentarfeltet at hun kan være stolt av transformasjonen sin.

Foto: Tiktok

"Å Gud! Dette er sprøtt! Elsker hvordan du ser ut på begge bildene, men kan ikke engang forestille deg deg med de lange mørke lokkene nå," skrev en bruker.

"Wow. Du ser 10 år yngre ut," sa en annen, mens en tredje skrev: "Jeg visste ikke engang at det var deg."

"Jeg kjente deg nesten ikke igjen med det første! Vakkert uansett. Du er fantastisk," sa en fjerde.

"Jeg kjente deg virkelig ikke igjen! Du ser fantastisk ut uansett, men det er bare helt annerledes," kommenterte en femte.