Kvinne ser 10 år yngre ut etter å ha kuttet ut disse 2 vanene: Den enkle antialdringshemmeligheten

29/06/2024 18:00

Sofie

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Å droppe to ting fikk en kvinne til å se 10 år yngre ut.

Summer Fox, en 25 år gammel kvinne fra London, har avslørt at hun har valgt å droppe hårforlengelsene og redusere bruken av sminke betraktelig.

Denne avgjørelsen har resultert i at hun ser mye yngre og mer naturlig ut. Utseendet hennes har endret seg så betydelig at mange synes det er vanskelig å kjenne henne igjen. (Se hennes før og etter bilder nedenfor.)

Noen mener til og med at hun ser opptil 10 år yngre ut etter å ha droppet hårforlengelsene og kuttet ned på sminken. Det ser også ut til at Summer selv er veldig fornøyd med forvandlingen hennes.

På TikTok har hun delt en video der hun viser hvordan hun ser ut nå sammenlignet med tidligere. Forvandlingen er så slående at folk blir sjokkert over forskjellen.

"POV: Du skjønte at 'less is more'," skrev hun under bildeteksten til videoen.

I starten av videoen viser hun et bilde av seg selv fra hun var 20 år gammel, da hun hadde mørkt hår og brukte mye sminke.

Foto: TikTok

Det er tydelig at hun også hadde falske øyevipper og hårforlengelser.

Hun klipper så til et bilde fra nå, når hun er 25 år gammel. Her kan du se at hun har endret både frisyre og hårfarge, og bruker mye mindre sminke, noe som gir henne et mer naturlig utseende. Selv understreker hun at hun har funnet ut at «less is more».

Videoen hennes ble raskt populær på TikTok, og fikk over en halv million visninger. Mange brukere har kommentert og berømmet forvandlingen hennes.

Foto: TikTok

"Å Gud! Dette er galskap! Jeg elsker utseendet ditt på begge bildene, men kan ikke forestille meg deg med de lange mørke lokkene nå," skrev en bruker.

"Wow. Du ser 10 år yngre ut," sa en annen, mens en tredje skrev: "Jeg visste ikke engang at det var deg."

"Jeg kjente deg nesten ikke igjen med det første! Du er vakker uansett. Du er fantastisk," kommenterte en fjerde.

"Jeg kjente deg virkelig ikke igjen! Du ser fantastisk ut uansett, men det er bare helt annerledes," la en femte til.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.