Kvinne ser en etterlatt kjølebag i veikanten - da hun forsiktig tar av lokket, venter det henne et fryktelig syn

26/10/2016 10:15

Anniken Hauge

Viralt
Kvinnen satt i bilen sin da hun plutselig fikk øye på den brukte kjølebagen. Den så ut til å være i fin stand, så hun bestemte seg for å ta den med. Men da hun åpnet boksen ble hun målløs.

En kvinnelig bilist fikk seg litt av en overraskelse fredag forrige uke, da hun plutselig fikk øye på en brukt kjølebag som hadde blitt etterlatt av ukjente personer i veikanten i den amerikanske staten Texas. 

Det skriver Little Things.

Kvinden bestemte seg for å kjøre inn til siden. Kjølebagen så umiddelbart ut til å være helt i orden, så hun vurderte å ta den med seg hjem. 

Men da den kvinnelige bilisten løftet av lokket og kikket ned i den blå og hvite bagen, ventet det henne et rystende syn. 

Foto: County Pets Alive

Noen hadde nemlig stappet ni små hundevalper ned i den kjølige bagen. Valpene var dekket av egen urin og avføring, og luften i den fulle boksen var knapp.

 

Kvinnen ringte etter en dyreorganisasjon og ba de om å hjelpe henne med å redde de ni små hundene. Hun fikk tak i dyrlegen Karri McCreary, som kjørte ut for å hente valpene.

Foto: County Pets Alive

Organisasjonen vurderte at kvinnen sannsynligvis hadde funnet de små schæfervalpene kort tid etter de hadde blitt etterlatt i veikanten. Valpene ville sannsynligvis ikke overlevd mer enn et par timer nedi boksen. Så det reddet høyst sannsynlig livene deres at kvinnen fikk øye på kjølebagen og kom de til unnsetning.

Foto: County Pets Alive

Valpene, som var omkring fire uker gamle, viste seg å være fem hannhunder og fire tisper.

Foto: County Pets Alive

Nu har alle valpene blitt undersøkt, og de er friske og lekne. Det er dessuten funnet nye eiere til alle ni, som snart er klare til å flytte ut til sine nye hjem.

Foto: County Pets Alive

- De spiser godt og leker. De er små runde valper, sier Karri McCreary.

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.