Kvinne søkte plutselig tilflukt i Rema 1000: Årsaken er skremmende

09/04/2024 11:00

Emma

Viralt
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Kvinnen fikk hjelp av butikkens kunder.

Det er ingen hemmelighet at det noen ganger skjer ting i dagligvarebutikker som kan være både sjokkerende og skremmende; Og denne episoden er et godt eksempel på det.

Tirsdag ettermiddag utspant det seg en noe uventet situasjon i den danske byen Viborg, der en kvinne opplevde hver fotgjengers mareritt.

Kvinnens vandring gjennom byen tok en skremmende vending da hun plutselig innså at en mann fulgte etter henne. Hvis hun økte tempoet, gjorde han det samme, og hvis hun gikk over til den andre siden av veien, gjorde han det også.

Det skriver Viborg Folkeblad.

Ut av det blå begynte også mannen, som er 27 år gammel, å henvende seg til kvinnen verbalt ved å rope og skrike, ifølge politiet.

Kvinnen søkte derfor tilflukt i Rema 1000, og her var det klart for alle at hun trengte hjelp.

Ved hjelp av omsorgsfulle kunder ble den skumle forfølgeren arrestert, noe som må ha fått den forfulgte kvinnen til å puste lettet ut.

Viborg lokalpoliti har siden bekreftet at mannen var «voldsomt beruset» og at han ble pågrepet for ordensforstyrrelser.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.