Kvinne søkte jobb: Åtte år senere får hun mystisk melding

11/08/2022 11:15

Emma Sletta

Viralt
Privatfoto
Privatfoto
En kvinne søkte jobb på en skole. Åtte år etter at hun sendte inn søknaden sin, fikk hun plutselig en mystisk melding.

Zoe Johnson ble ganske overrasket da hun nylig så på meldingene sine på LinkedIn. Hun oppdaget at hun hadde fått svar på en søknad hun leverte inn i 2013.

Den 39 år gamle kvinnen hadde sendt en melding til en skole i Canterbury, Kent, sørøst i England. Her spurte hun om det var ledige stillinger som lærer.

Da hun ikke hadde hørt noe fra skolen etter en stund, trodde hun at de ikke hadde jobb for henne. Derfor bestemte hun seg for å endre fokus, og har siden da vært vellykket med sin egen virksomhet.

Til tross for at det er åtte år siden hun leverte søknaden sin, fikk hun plutselig svar i forrige uke.

"Hei Zoe. Takk for at du kontakter meg, men jeg er ikke interessert», skriver de.

Zoe har snakket med Daily Mirror om den bisarre episoden, som hun syntes var ganske morsom.

«Jeg kom til det punktet hvor jeg tenkte på å svare, 'takk, jeg forventet det ikke'», sa hun til Daily Mirror.

«Det var bare gøy. For når du sender meldingen på LinkedIn, kan vedkommende godta eller avvise den. Hun valgte å avvise det slik at jeg ikke kunne svare på det eller si noe.»

«Jeg forstår ikke hvorfor hun gidder å svare etter alle disse årene? Da jeg opprinnelig sendte meldingen til henne, var det et ganske langt, men høflig budskap.»

«Jeg spurte hvem som ville være den beste personen å snakke med osv. Men det nøyaktige svaret var: ‘Hei Zoe. Takk for at du kontakter oss, men vi brydde oss ikke. Takk for at du kontakter oss’.»

«Jeg syntes det er morsomt fordi det var så kort», sier hun til Daily Mirror.

Da hun søkte på stillingen, hadde Zoe nettopp startet hudpleievirksomheten sin, og var på jakt etter noe deltidsarbeid for å holde henne i gang.

Men heldigvis endte hun opp med å ikke trenge det, da hun siden har vært veldig vellykket med selskapet sitt, hvor hun har seks ansatte og planter tusenvis av trær gjennom sitt miljøinitiativ.