Kvinne solgte sin avdøde babys vugge: Like etter ser hun noe i kjøperens bagasjerom som gir tårer i øynene

19/03/2024 20:00

Sofie

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Det hun så i kjøperens bagasjerom fikk henne til å bryte sammen.

I hjertet av Minnesota, USA, utspant en rørende historie. En kvinne ved navn Valerie Watts hadde forberedt seg på å ønske hennes kommende baby velkommen, og hun var mildt sagt fylt av forventningens glede.

Hjemmet hennes var klart til å omfavne et nytt liv, da barnerommet allerede var innredet med en barneseng og hele bryggen hvit. Men skjebnen ville ha det annerledes.

Bare dager før forventet fødsel mistet Valerie sønnen Noah i livmoren. Dette skriver Sosialnytt, ifølge Nyheder24.

Den dype sorgen og smerten tok hardt på henne, og da det hadde gått et år, valgte hun å selge vuggen på et loppemarked i et forsøk på å komme videre.

En mann ved navn Gerald, som selvfølgelig ikke visste om vuggens tragiske historie, endte opp med å kjøpe den. Kona hans fikk imidlertid vite sannheten etter å ha snakket med Valerie.

Etter å ha hørt den tragiske historien, fikk Geralds kone umiddelbart en idé. Hun mente ikke at Valerie skulle vinke et siste farvel til vuggen.

Det eldre ekteparet valgte å gjøre om vuggen til en vakker stol, som skal være et evig minne om Noah.

Noen dager senere kom paret tilbake og banket på døren til Valeries. Da de viste henne hva de hadde i bagasjerommet, brast Valerie umiddelbart i gråt; ikke av sorg, men av takknemlighet.

Historien viser at en liten gest kan bety verden for en fremmed som går gjennom en vanskelig tid.

Du kan se mer om den rørende historien nedenfor.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.