Kvinne spurte nettet om hjelp til å fjerne mannen i bakgrunnen fra forlovelsesbilde - det angret hun raskt på

04/10/2020 00:30

Emma Sletta

Viralt
Du kan raskt bli en latter lager på Internett. Det er et ungt pars opplevelse etter at bildet deres ble en stående vits rundt om i verden.

Hvem ville trodd at et forsøk på å hjelpe sin venn ville bli en verdensomspennende spøk?

Likevel er dette hva som har skjedd med amerikanske Ashley Guice da hun kontaktet Facebook-gruppen The Rising Tide Society. Det skriver Boredpanda.com.

Hjelp! Min venns lillesøster har nettopp forlovet seg, og det er henne på dette bildet. Det er tatt like etter at de ble forlovet, og hun ønsker å beholde bildet for alltid, men hun vil ha fyren i bakgrunnen foto-redigert ut, skrev Ashley Guice sammen med et bilde av det lykkelige paret.

Etterpå skrev hun:

Jeg kan ikke redigere ham. Vil noen hjelpe meg uten at bildet blir beskåret?

Denne utfordringen har senere blitt tatt opp av mange Internett-brukere, men bare for å gjøre kjærlig moro av fremtiden brude par.

Det har vært et hav av bilder der den overvektige fyren i bakgrunnen med rette har redigert bort, men neppe på den måten at Ashley Guice eller brudepiken hadde ønsket det.

Siden da har de mange versjonene av bildet gått seg på nettet, og heldigvis har det unge paret vært i stand til å le sammen med prank.

Faktisk har de vært så begeistret for redigeringsvitsen at de nå har bedt om backman bak banter å invitere ham til bryllupet.