Kvinne tjener kassen på prumpenen hennes

27/08/2021 09:09

Emma

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hun har tjent over 150.000 kroner på den alternative hobby.

Har du noen gang vurdert å selge prompene dine? Hvis ikke, bør du kanskje vurdere det.

Ifølge Lush Botanist kan du tjene gode penger på det. På Instagram kaller hun seg selv en «prumpedronning», og i en dokumentar på Kanal 4 forklarer hun at det hele startet på internett. Her ble hun kontaktet av en som virkelig ville at hun skulle prompe - mens hun spilte inn seg selv.

Det endte opp med å bli en av Lush Botanists mest populære videoer - og så tilbød en annen person pengene sine, skriver Ladbible.

«Jeg fortsatte å få henvendelser om og om igjen, og så tenkte jeg: 'Vet du hva? Folk vil betale meg for det, og jeg vil gjøre det for dem», forklarer Lush.

Å prompe på kommando er ikke noe alle kan, men for Lush er det ikke så vanskelig. Hun er laktoseintolerant, noe som betyr at magen reagerer voldsomt når hun spiser noe med laktose i - så det gjør hun. Lush forklarer at spesielt forskjellige typer oster får tarmene i gang.

Den selverklærte «prumpedronningen» avslører at hun tjener rundt 1000 kroner per promp, og totalt har hun tjent over 150.000 kroner fra den alternative hobbyen.

Promp på glass og promp lollipops

Det er ikke bare prompevideoer som har resultert i penger på kontoen til Lush. Hun har også solgt prompene sine på glass, som siden har blitt sendt ut til kunder, og hun har også solgt «prompe lollipops». I all sin enkelhet promper Lush på en lollipop, som deretter pakkes i en konvolutt og sendes til kunden.

Nedenfor kan du se en av Lushs sine prompe videoer.

 

 

 

Læs også:

Hva er din favoritt sovestilling? Her er den overraskende betydningen for din personlighet Har du en spesiell sovestilling du foretrekker? I så fall kan det faktisk fortelle mye om din personlighet.
Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.