Kvinne ville se ut som Angelina Jolie - resultatet er skremmende

27/11/2017 20:00

Anniken Hauge

Viralt
En 19-årig iransk kvinne har gjennomgått 50 plastiske operasjoner utelukkende for å ligne mest mulig på sitt store idol.

Iranske Sahar Tabar er en stor fan av den amerikanske skuespilleren Angelina Jolie. Faktisk er hun så stor fan at hun har utsatt kroppen sin for intet mindre enn 50 plastiske operasjoner - kun for å ligne skuespilleren.

Sahar Tabar var i lengere tid ulykkelig over sitt eget utseende, og beslutningen om å velge plastisk kirurgi over det naturlige var derfor enkel å treffe for den bare 19 år gamle tenåringsjenta.

For å ligne mest mulig sitt storeforbilde, har Sahar Tabar også gått mye ned i vekt. Det opplyser danske Se og Hør.

Angelina Jolie har tidligere vært mye i mediene på grunn av sitt avmagrede utseende - et utseende som tydeligvis er svært ettertraktet for Sahar Tabar.

På tross av de totalt 50 skjønnhetsoperasjonene og kirurgiske inngrepene på blant annet nese, lepper og kinnben, vil det være synd å påstå at at Sahar Tabar nå ligner på sitt store idol

Den overdrevne plastiske kirurgien har i stedet resultert i et svært uekte ytre.

Flere har også sammenlignet den iranske tenåringsjenta med en zombie.

Sahar Tabars transformering har fått stor interesse på sosiale medier. På sin Instagramprofil, hvor hun har 265.000 følgere, deler Sahar Tabar flittig bilder av utseendet sitt.

Se hele Sahar Tabars transformasjon nedenfor:

Foto: Sahar Tabar

Foto: Sahar Tabar

Foto: Sahar Tabar

Foto: Sahar Tabar

Foto: Sahar Tabar

Foto: Sahar Tabar

Foto: Sahar Tabar