Kvinnen var i ekstase da kjæresten fridde til henne: Men så fikk hun vite historien bak forlovelsesringen

04/06/2024 23:00

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En kvinne var i ekstase da kjæresten fridde til henne. Kort tid etter fikk hun imidlertid vite om historien bak forlovelsesringen.

Hvordan ville du følt det hvis forlovelsesringen din hadde tilhørt din manns eks-forlovede? Det skjedde med TikTok-brukeren Belle Blake, som fant ut at ringen ikke alltid hadde vært hennes.

– Mannen min fortalte meg nettopp at forlovelsesringen min er den samme som han kjøpte til sin tidligere forlovede. Jeg vet ikke hvordan jeg skal føle meg akkurat nå, sa en synlig rystet Belle, ifølge Indy100.

Hun husket hvordan hun kom hjem og sa hvor mye hun elsket ringen sin. Det var her mannen hennes valgte å innrømme at den faktisk ikke hadde blitt kjøpt til henne i utgangspunktet.

"Det er vakkert, jeg elsker det så mye," sa hun da hun viste frem ringen sin.

Men hun var ikke forberedt på bomben forloveden endte opp med å slippe. Han avslørte at hans tidligere forlovede også var veldig fornøyd med ringen da hun fikk den.

– Han sa: «Erica elsket det også», sier ektemannen og prøver å holde tårene tilbake.

– Og jeg sa: «Erica? Den andre jenta du skulle gifte deg med? Du var forlovet i et helt år?'" svarte hun, hvorpå hun avslørte hva han sa til henne: "Og han sier: 'Ja, det er den samme ringen jeg ga henne.'"

Belle hadde veldig vanskelig for å forstå hva hun nettopp hadde hørt mannen si. Ikke bare det, hun fant også ut at ringen faktisk hadde blitt "skreddersydd" for mannens tidligere forlovede.

– Jeg stortrives. Det er vakkert, men det er ikke ringen min, sa hun og la til at det ikke ville vært ringen hun ville ha valgt selv.

"Det var en annen ring jeg ville ha, men han (hennes forlovede, red.) sa at det var for dyrt."

Til slutt spurte hun seerne om hun skulle spørre mannen sin om ringen hun faktisk ønsket etter å ha funnet ut den nåværende forlovelsesringhistorien.

I bildeteksten til TikTok-videoen la Belle til en bildetekst om at videoen er 'en nyinnspilling inspirert av mine egne erfaringer med vold i hjemmet' og sa at hun 'ikke lenger er i kontakt med de involverte personene'.

Videoen har blitt enormt populær på sosiale medier, hvor den fikk over 4,2 millioner visninger på kort tid. Folk i kommentarfeltet uttrykte også sitt sinne mot mannen og hans handlinger, samtidig som de sendte støttende meldinger til Belle.

– At han har designet den sammen med henne, men den du vil ha er for dyr? Jeg kan ikke tro det. Han var dum nok til å nevne Erica. Han må rette opp situasjonen. Jeg beklager at det skadet deg, skrev en bruker.

«Han ville ha lett etter den i skogen med metalldetektor nå», skrev en annen, og avslørte hva hun hadde gjort i samme situasjon.

"Dette er en av de situasjonene der handlinger snakker høyere enn ord. Det faktum at han designet det med henne og så ikke gjorde noe for deg," sier en tredje.

"Jente! Min eksmann fridde og er nå gift med sin nye kone med min forlovelsesring. Ringen valgte jeg og som jeg fysisk kjøpte," kommenterte en fjerde person.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.