Kvinnens håroppsett gikk galt: Endte opp med å se ut som noe helt annet

22/10/2020 16:57

Emma

Viralt
Det burde vært en fin flette, men det endte opp som noe helt annerledes.

På Internett kan du få all verdens inspirasjon. Hvis du mangler ideer til matlaging, finner du oppskrifter. Hvis du vil gjøre mer trening, leverer Youtube treningsvideoer. Hvis du vil begynne å strikke, er du også bare noen få klikk unna å finne "hvordan å strikke" guider på nettet.

Det samme gjelder i hårmote. Internett er også en uttømmende kilde når det gjelder videoer og guider som kan hjelpe deg med å få tak i lokkene.

Endte galt 

En kvinne hadde også funnet inspirasjon på nettet da hun prøvde å flette håret. Kvinnen klarte å følge guiden, men resultatet var ikke helt som forventet. Dette ble først ytterligere bekreftet da hun senere valgte å dele et bilde av håret på nettet, skriver The Mirror.

Flere kommenterte at de hadde forvekslet hårbildene med penis eller sexleketøy. Innlegget har siden gått viralt med mer enn 2000 liker og hundrevis av kommentarer.

En person skrev: "Først da jeg leste tweeten din, innså jeg at det ikke var en penis."

En annen var enig: "Jeg trodde også at du hadde sendt en gigantisk penis."

En tredje tilsto: "OMG også meg, jeg måtte se en gang til."

Forstår du folks sammenligning?

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.