Laura bestilte to burgere på McDonald’s: Ble kvalm da hun åpnet posen

05/11/2017 14:45

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Laura Havener/Facebook
Foto: Laura Havener/Facebook
En kvinne hadde et par spesielle ønsker til McDonald’s-bestillingen sin, men da hun fikk maten sin, fikk hun i tillegg noe hun på ingen måte hadde bedt om.

Lørdag kveld do australske Laura Havener innom McDonald's i byen Ashmore nær Brisbane, for å få en kjapp middag til seg selv og sønnen som ventet hjemme.

Laura Havener var på vei hjem fra kveldsvakt, og for å spare tid kjørte hun innom restaurantens drive-through, hvor hun måtte vente 15 minutter før det ble hennes tur. Ifølge McDonald’s-medarbeiderne skyldtes det at hun hadde et par spesial-ønsker til bestillingen. Det skriver Daily Mail.

I sin egen burger hadde Laura Havener nemlig bedt om ekstra salat, mens hun hadde bestilt hotcakes (pannekaker) i sønnens burger – en kombinasjon som sønnen vanligvis er veldig glad i. 

Da Laura Havener kom hjem, tok sønnen hennes straks tak i posen og kikket ned, og kikket undrende på moren med et spørsmål:

- Mamma, har du tatt en bit av min hotcake?

Laura Havener hadde ikke spist av sønnens burger, og tok derfor også en titt i posen for å finne ut hva sønnen mente.

- Jeg svarte ’selvfølgelig ikke’, jeg liker de ikke engang. Jeg pakket ute resten av maten, og dette var det jeg fant,  har Laura Havener skrevet i et innlegg på McDonald’s Facebook-side.

I innlegget har han også lagt ved et bilde, som viser hvordan det er tatt en bit av hver burger som Laura Havener hadde bestilt tidligere.

Foto: Laura Foto: Laura Havener/FacebookHavener

Et ekkelt funn som gjorde moren helt sjokkert.

Hun har senere nektet at hun selv har spist av burgerne, og da posen ikke hadde vært åpnet før hun kom hjem, er de to bitene nødt til å komme fra én av McDonald’s egne ansatte.

Muligens fordi noen på kjøkkenet var utilfredse med de to spesialbestillingene.

Sjefen på Mcdonald's i Ashmore har senere bekreftet at de søndag morgen mottok en sint telefon fra Laura Havener, hvor hun forklarte episoden.

- Jeg kan ikke tro at noen av mine medarbeidere ville gjort noe sånn. Men vi rapporterer det som et uhell, og sender inn en anmeldelse til hovedkontoret. Jeg tilbyr også å gå gjennom overvåkningsbildene for å undersøke om man kan se en av de ansatte ta en bit, forklarer sjefen.

Siden innlegget ble delt, har mange Facebook-brukere hatt god forståelse for Laura Haveners klage og sagt seg enige i at den ekle oppdagelsen er langt over grensen.

Les også: Er tissefanten din skjev? Da prøver den muligens å fortelle deg noe alvorlig