Legen avslører: Det angrer på folk like før døden

07/06/2022 11:43

Emma Sletta

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
En lege har brukt det sosiale medie Tiktok til å dele personlige erfaringer om hvordan det er når pasienter dør, og ikke minst, hva deres største anger er.

Uansett hvor klar man er over at døden er den uunngåelige slutten av livet, kan de være svært vanskelige å til og med forstå konseptet, og alle kulturer og sivilisasjoner har derfor sin egen forklaring på hva døden er og hvor den fører oss.

Men å dø er sannsynligvis noe du må oppleve for å forstå. Hele konseptet er på en måte veldig mystisk. For eksempel, hvilke tanker går gjennom hodet ditt rett før du forlater verden?

En lege har forsøkt å svare på det spørsmålet, ved hjelp av personlige erfaringer og hans Tiktok-profil.

Ifølge TikTok bruker @tripat.sahi, beklager uttrykkes på våre dødsleie, og kvinnen snakker om en ting spesielt at vi alle trenger å gjøre det slik at vi ikke angrer på våre beslutninger på slutten av livets lange reise. 

Det skriver Unilad.

Hun sa: "Ta dette fra noen som jobber med døende pasienter hver dag ... Bokstavelig talt er de på dødsleiet og venter på å dø. Slutt å bekymre deg for hva andre synes om deg. Slutt å bekymre deg for hva de vil synes om deg hvis du prøver å gjøre noe, hvis du prøver å jobbe mot drømmene dine."

Hun fortsatte: "Bare slutt å tenke på hva andre mennesker synes om deg fordi du ikke vil ha deg - stol på meg - du vil ikke være på dødsleiet ditt, og se tilbake på livet ditt og tenke ... Wow, jeg levde livet mitt for noen andre, for å oppfylle andres forventninger og for å oppfylle andres ønsker og drømmer, og jeg har aldri hatt mot til å gjøre det jeg faktisk ønsket å gjøre i livet,"

Jeg antar det gir mye mening at når du stirrer døden i ansiktet, betyr andres meninger veldig lite. Likevel ser det ut til å være rett og slett en tilstand av livet å være klar over andres tanker om seg selv - noe flere brukere også nevner i videoens kommentarspor.

TikTok-videoen har blitt sett mer enn 243,000 ganger, og sannsynligvis på grunn av emnet som på et tidspunkt blir relevant for oss alle, har samlet en stor mengde kommentarer.

Den ene skriver blant annet: "Anger er min største frykt, og jeg er glad det er det."

En annen bruker støtter legens budskap, men med et litt annet syn på saken, og kommenterer: "Sannheten er at ingen tenker på deg, de er for opptatt med å tenke på seg selv og hva alle synes om dem."

Det er vanskelig å argumentere mot en leges personlige erfaring, men om alle på dødsleiet angrer på å ha tatt hensyn til hva andre mener og tenker må det være noe om snakken.

 

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.