Legen hevder: Denne ansiktsfunksjonen avslører om en mann er godt utstyrt

05/11/2021 09:16

Emma

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Ifølge en amerikansk lege kan en ansiktsfunksjon avsløre om en mann er godt utstyrt.

En lege og TikTok stjerne har avslørt at det faktisk er en sammenheng mellom størrelsen på en manns nese og hans edle deler. Det skriver Daily Mirror.

Dr. Anthony Youn forklarer i en video på TikTok at studier viser at menn med større neser har en gjennomsnittlig lengde der nede på 13,4 cm, mens gjennomsnittet hos menn med kortere nese er på 10,4 cm.

I samme video forteller han også sine 7,1 millioner følgere på TikTok at lengden ikke bestemmes av alder, høyde eller kroppsvekt, men selv før fødselen.

I et forsøk på å trøste de som kan føle seg flau over størrelsen på kjønnsorganet, sier han at det betyr at den store, sterke "Hulken" faktisk vil ha en "liten, liten proboscis".

Videoen har gått viralt, og i skrivende stund har mer enn 7.2 millioner visninger på sosiale medier TikTok. I tillegg har den også blitt delt på YouTube, der den har over 1,5 millioner visninger.

Her ser du også tydelig at det er en populær video, siden det er mer enn 723 000 mennesker som har indikert at de "liker" videoen fra Dr. Anthony Youn på TikTok.

I kommentarfeltet var det begge mennesker som ble overrasket over informasjonen fra den amerikanske legen, men også folk som kunne fortelle at det også var noe de hadde lagt merke til selv.

"Jeg snakker av erfaring: det er sant," skriver en person blant annet, mens en annen skriver: "Jeg begynte faktisk å legge merke til det for en stund siden med gutter jeg går ut med. Det er nesten 90 prosent sant.

Andre brukte derimot kommentarfeltet til å kaste ut en liten vits: «Så leit for Voldemort», sier en person.

 

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.