Leiligheten hennes er så liten at hun kan lage mat mens hun er i dusjen: vent til du ser innsiden

01/04/2024 09:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinne bor i en leilighet så liten at hun kan lage mat mens hun står under dusjen.

For de fleste er ideen om å lage middag på badet en stor hygiene- og sikkerhetsrisiko. Men for Ally, som bor i New York, er det bare en vanlig hverdagskveld hvor hun lager mat mens hun står i dusjen.

I en serie sjokkerende videoer på TikTok har Ally avslørt hvordan ovnen og koketoppen hennes er innenfor en armlengdes avstand fra dusjen.

Dette betyr at hun kan snu kjøttstykker, røre gryter fulle av saus og til og med krydre maten mens hun er i dusjen. Og ja, det er akkurat det hun gjør.

I en viral video med nesten to millioner visninger ga hun seerne et glimt av hvordan hun lager favorittpastaretten sin mens hun dusjer.

For å få mest mulig ut av den lille plassen, filmet Ally seg selv når hun lager mat bak den våte gardinen.

Når man bor på Manhattan er det normalt å bo i en liten studioleilighet. Men folk hevder at hjemmet til Ally «slår dem alle» med sitt unike oppsett som kombinerer badet med kjøkkenet. Toalettet er imidlertid i et eget lite rom ved siden av kokeplatene.

Foto: Tiktok

Manhattan er et av de tettest befolkede områdene i USA med høy etterspørsel etter boliger. Med begrenset plass tilgjengelig, maksimerer utbyggere ofte antallet enheter de kan bygge på en gitt tomt, noe som resulterer i mindre leiligheter.

Andre videoer av leiligheten til Ally som er delt på TikTok-profilen hennes, antyder at hun har et vanlig soverom og stue. Men det gjør ikke kjøkkenoppsettet hennes mindre bisarre.

Folk skrev massevis av kommentarer på den virale videoen hennes for å dele tankene sine. Mange kalte hjemmet hennes «villt» og følte seg dårlig for å «blande baderomsluft med mat».

"Jeg har så mange spørsmål," skrev en bruker.

«Jeg ville vært så paranoid om dusjforhenget mitt tok fyr og fikk oljeforbrenninger», skrev en annen.

En tredje bruker fryktet at hun ville "bli gal av å leve som dette", og la til at hun forventet at hun "konstant ville lukte matlaging".

Men noen mennesker ble imponert over Allys multitasking, og ler at hun "må spare så mye tid om morgenen".

"Det er flott hvis du er opptatt om morgenen," bekreftet Ally i kommentarfeltet.