Liten jente skal knekke et brettet - I stedet får hun millioner til å le over hele verden

26/07/2021 18:52

Emma Sletta

Viralt
En liten jente må knekke et brett. Det hun gjør har fått millioner til å le

Det er ikke alltid et spill å lære noe nytt, enten du er ung eller gammel. Det kan imidlertid være spesielt vanskelig hvis du er ung og ikke er helt sikker på at du har forstått instruksjonene du har fått. Denne videoen av en liten jente er et veldig godt eksempel på det.

Den lille jenta du ser i videoen var på hennes første leksjon i taekwondo. Her prøvde en instruktør flere ganger å få jenta til å forstå at med et spark måtte hun gå ombord i to deler. Det er akkurat det du ofte ser på film, men den lille jenta forsto det tydeligvis ikke.

Instruktøren prøvde flere ganger å forklare henne hvordan hun skulle gjøre det, men jenta endte opp med å gjøre det galt. Riktignok prøvde hun veldig hardt, men hun gjorde det ikke som regissøren ba henne om.

Heldigvis trodde noen i rommet at det var underholdende og at alt skulle deles med andre. Videoen har siden blitt delt på YouTube, der den har blitt sett millioner av ganger.

I filmen kan man se hvordan regissøren gjentatte ganger prøver å få den lille jenta til å forstå at hun må sparke brettet foran henne slik at det sprekker i midten.

Til tross for at hun fortsetter å prøve å få henne til å forstå det, lykkes hun egentlig aldri. Det er selvfølgelig en stor moro for de andre i rommet, og du kan tydelig høre at fyren som spiller inn alt ler høyt om det.

Heldigvis ender hun opp med å bryte styret til slutt, men det var ikke helt slik det var planlagt.