Litt for fin dag på jobben: Amazon sparker sjåfør

04/11/2021 14:50

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En sjåfør for det amerikanske selskapet Amazon har nå blitt sparket etter en uheldig hendelse.

På media Tik-Tok florerer det nå en video av en dame som sniker seg ut av bagasjerommet på en varebil med logoet AmazonPrime på.

Det er ikke helt å si hva som har foregått bak lukkede dører. Men i en 11-sekunders video er det dokumentert hvordan Amazon-budet åpner bakdøren, etterfulgt av en blond kvinnen i en svart, kort kjole kommer hoppende ut.

Mange brukere er ikke i tvil om hva som har foregått bak lukkede dører. Blant annet skriver en bruker:

"Pakken vil bli levert om 9 måneder." Det amerikanske kondomselskapet Trojan skriver:

"Levering mulig innen 3-4 arbeidsminutter".

Ikke alle er imidlertid like begeistret for episoden, inkludert selskapet som eier bilen, nemlig Amazon, som chauførren kjører for. I kjølvannet av hendelsen har selskapet valgt å sparke sjåføren.

«Dette gjenspeiler ikke de høye standardene vi har for våre leveringspartnere og deres sjåfører», sier Amazons talsperson Maria Boschetti til Fox News.

«Å la uautoriserte passasjerer gå inn i leveringsbiler er et brudd på Amazons policy, og sjåføren leverer derfor ikke lenger pakker til Amazon-kunder», fortsetter hun.

Se videoen av den uheldige hendelsen her:

 

 

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.