Louise viser sjokkerende bilde av toalettskålen: "Den heter Stanley"

21/02/2024 19:00

Emma Sletta

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Louise lever et ganske vanlig liv - med unntak av det som ligger på toalettet hennes.

Det siste året har Louise Drolz, bosatt i Australia, delt hjem med en uvanlig og inntrenger: en vill frosk ved navn Stanley. Dette unike samlivet har fanget oppmerksomheten langt utenfor Drolz bolig, som ligger på kysten av Sydney Harbour, omgitt av frodig regnskog.

Stanley har valgt et noe ukonvensjonelt hjem – Drolz' gjestetoalett, nærmere bestemt inne på selve toalettet, der han har etablert sitt hjem.

"Han bor på badet," sa Drolz, som har delt sin historie om Stanley med The Dodo, et medium dedikert til dyr.

– Han har bodd der i snart ett år.

Den nøyaktige metoden som Stanley fant veien til toalettet på, forblir et mysterium for Drolz. Gitt husets beliggenhet midt i et naturskjønt område hvor det ikke er uvanlig å finne frosker, mistenker hun at Stanley kan ha sett toalettet som en trygg havn fra rovdyr.

– Det er sannsynlig at Stanley vandret inn på badet og hoppet inn på toalettet da lokket var oppe. Han tenkte nok at det var det perfekte stedet å bo trygt for rovdyr, spekulerer Drolz.

Toalettet, som sjelden brukes, har tilsynelatende tilbudt Stanley en ideell innkvartering, komplett med tilgang til rørsystemet nedenfor, hvor han kan forsvinne i flere uker eller komme tilbake etter bare noen få timer. Til tross for Drolz' forsøk på å flytte ham, har Stanley konsekvent valgt å vende tilbake til sitt valgte hjem.

For å imøtekomme sin uvanlige gjest har Drolz tatt skritt for å gjøre Stanleys liv enklere, inkludert å senke vannstanden på toalettet for å lette bevegelsene hans. Stanley, ifølge Drolz, trives i dette miljøet, beskyttet mot rovdyr og med god tilgang til mat.

Stanleys tilstedeværelse har forvandlet gjestetoalettet til et slags privat dammiljø, hvor han tilsynelatende nyter livet i sikkerhet og komfort.

Drolz vilje til å dele sitt hjem og tilpasse seg behovene til denne grønne beboeren er et testament til hennes respekt for naturen og de ville skapningene som noen ganger krysser hennes vei.

Foto: Facebook