Mamma ga kondom til sønn: gjorde en stor feil

17/10/2020 17:50

Emma Sletta

Viralt
En omtenksom mor ønsket å sørge for at sønnen var godt forberedt, men hun gjorde en stor feil.

Å snakke om sex med foreldrene dine kan være en merkelig opplevelse. Det blir raskt vanskelig, og alle parter i en slik samtale vil trolig tro at det er andre emner som er lettere å snakke om over middag.

Men det er en viktig samtale å ha, og en omtenksom mor ønsket å sørge for at sønnen var best forberedt før en date. Derfor valgte hun å gjøre ham litt noe, skriver Se og Hør. Hun skrev en til ham der hun også la ved en gave.

"Sønn, jeg vet at du har vokst opp nå, og jeg er stolt av deg. Når Ashley kommer innom i kveld, og hvis det blir alvorlig, husk å beskytte deg!," skrev hun, før - veldig mamma-lignende - konkluderte med at det var middag i kjøleskapet.

På notatet hadde hun festet kondom slik at hun var sikker på at sønnen ville få hennes råd. Men hun gjorde en fatal feil.

Det var ikke så smart

Hun valgte å feste kondomet med tegnepinner, som hun plasserte midt i den lille pakken. Ved å gjøre det ble det laget et hul i kondomet, og så mistet det sin effekt. Bildet, som ble delt på Reddit for mange år siden, blir fortsatt kommentert og delt på sosiale medier.