Mamma havner i pinlig situasjon: Så finner hun ut hvem som står bak

08/07/2022 07:49

Emma Sletta

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
En mor ble veldig sjokkert da hun fant ut at barna hennes hadde gjort en prank på henne, som hun først innså etter å ha besøkt to supermarkeder og hjulpet en søppelmann.

Gi et kreativt barn tilgang til internett, og du vil bli overrasket over hvilket kaos barnet kan forårsake.

I dette tilfellet ble Janesse offer for en prank fra barnet sitt, som hadde blitt inspirert av det, etter å ha sett en YouTube-video.

Hun har delt en video på nettstedet TikTok på sosiale medier der hun beklager til en søppelmann da det var han som måtte avsløre for henne at barna hennes hadde lagt en menstruasjonspute på beina hennes, som de hadde malt røde flekker på.

– Jeg hjalp bare søppelmannen med å kaste noen esker i søppelbilen sin fordi jeg prøvde å være snill, sier Janesse mens hun viser frem menstruasjonsputen.

– Og det var han som fortalte meg det, fortsetter hun.

Når hun kommer inn i huset, sørger hun over barna sine som sto bak pranocken. Umiddelbart bekreftet en av dem at det var de som sto bak det.

"Så det var der da vi var i Target og på Walmart?" spør hun, som hun blir fortalt at det var.

Hun spør deretter sønnen som lærte ham om denne spøken, hvoretter han innrømmer at han har blitt inspirert av den på YouTube.

I tillegg har hun lagt til en unnskyldning til den ukjente søppelmannen i teksten til videoen, som nå har gått viralt.

Foto: Privat

Videoen hennes, der hun forklarer hva som skjedde, har blitt sett mer enn 1,2 millioner ganger siden den ble lastet opp, som den var i går.

"Når du som mor ikke vet om du skal le eller bli sint," skriver en bruker, mens en annen skriver: "Herregud, sett dem opp for adopsjon. Det er den eneste løsningen på dette tidspunktet."

"Barna dine liker å gjøre det gøy, men de er ikke løgnere," skriver en tredje.

"Så du forteller meg at ungen din ikke lo av deg hele tiden du var ute? Jeg vet at jeg ville vært mistenksom hvis barnet mitt fortsatte å le av meg. Men ungen din er en god 'praeker' hvis de ikke lo da du var ute," sa en fjerde.