Mamma poserer med sine to barn - så ser hun nærmere på bildet og innser det utrolige

29/04/2021 10:52

Emma

Viralt
Hennes oppdagelse på bildet sprer seg som ild i tørt gress.

Takket være hennes tankevekkende ord om kroppsfiksering har Kristin Boslys budskap blitt spredt over hele verden.

Den 41 år gamle tobarnsmoren fra Perth i Australia var på tur til stranden med mannen sin og parets to barn da hun innså at hun skammet seg over kroppen sin. Hun ba mannen ta et bilde av henne med barna.

Da hun kom hjem, skrev hun et innlegg på Facebook, som nå deles i lynhastighet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

I dag markerer en ny begynnelse for meg. Det meste av livet har jeg hatet kroppen min. Foraktet det. Avskydde den. Jeg ville at det skulle forandre seg. Vær mindre og tynnere. Mindre fett. Jeg har brukt den og misbrukt den. Jeg har klandret det mange ting, skriver hun i begynnelsen av innlegget.

Men kort tid før strandturen så hun et innlegg på sosiale medier. Det krevde at foreldre tok bilder av seg selv med barna, slik at de hadde noen minner når foreldrene var borte. Den traff henne.

- Jeg har unngått bilder for det meste fordi jeg ikke likte å se på dem. ikke mer! den lyden! Sannheten er at jeg er lei av å skamme meg over kroppen min. Det har ikke gjort annet enn å støtte meg i 41 år, skriver hun.

Den dagen på stranden med barna, tok hun en beslutning.

I dag slapp jeg taket. Jeg ga slipp på hatet mitt og min avsky mot denne kroppen og valgte i stedet å nyte det. Jeg ba mannen min om å ta dette bildet slik at barna kan huske at vi nøt dagen sammen. Med oransje hud og alt. Ingenting dekket over. Ingen shorts. Ikke noe håndkle. Ingen filtre. Bare oss. Og vet du hva? Jeg skammer meg ikke. virkelig. Jeg ser på dette bildet, og alt jeg kan se er hvor glade vi er. Det er utrolig. Jeg føler meg endelig fri, og det føles bra, avslutter hun innlegget.

I skrivende stund har den mottatt 4300 likes og et hav av aksjer underveis.