Mange mennesker oppdager først nå dette enkle "trikset" med bakspeilet

08/03/2024 05:00

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mange oppdager trikset først nå.

Tips og triks tar mye plass på sosiale medier.

Likevel viser det seg at flere sjåfører ikke kan noen av de mest grunnleggende bilfunksjonene. Det har blant annet kommet frem at flere ikke vet om et triks med bakspeilet, som kan være svært nyttig.

Mange tror kanskje at det kun er de nyeste teknologiene eller smarte 'life hacks' som kan gjøre en forskjell i hverdagen – men faktisk er noen av de beste tipsene gjemt i de enkleste funksjonene.

Trikset med bakspeilet

En nylig video på TikTok har vist hvordan du, ved å trykke på en liten "knapp" under bakspeilet, kan dempe de sterke lysene til bakre biler.

Trikset, som flere erfarne sjåfører sikkert er kjent med, har belyst at alt for mange ikke kjenner til en av bilens mest grunnleggende og viktigste funksjoner.

At flere ikke kjenner til bilens mest grunnleggende funksjoner viser at det kan være hull i hva kjøreskoler lærer rundt om i verden.

Det skriver Top Gear.

Videoen om dette speiltrikset har blitt sett av over 270.000 mennesker, og flere i kommentarfeltet har skrevet at de ikke visste om funksjonen før de så videoen.

Selv om noen nye biler har speil som dimmer automatisk, er det likevel viktig å kunne de mest grunnleggende funksjonene.

Du kan se den nevnte videoen nedenfor:

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.