Mann delte «pinlig» video av kjæresten på bar: Nå hylles hun av kvinner over hele verden

07/07/2023 10:00

Emma

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En ung fyr ønsket spøkefullt å dele en pinlig video av kjæresten sin. Nå ler hele verden av den morsomme videoen.

Noen dager må du bare brenne av litt ekstra pudder når du er ute i utelivet, selv om både bankkontoen, bakrusen dagen etter og stoltheten din kan bli fryktelig påvirket.

Men det kan være morsomt å se hvordan andre mennesker kan få en slurk for mye over tørsten og gi slipp på sine normale hemninger og bare slippe seg løs.

Og det var akkurat det skotske Lauder McWilliams opplevde da kjæresten Taylor Reid inntok dansegulvet forrige helg, melder Mirror.

Paret var ute på nattklubben Bamboo i Glasgow da Taylor Reid ville slippe seg løs på dansegulvet, og det synet var for godt til å la noen gå glipp av noe. Så Lauder McWilliams tok frem telefonen og begynte å ta opp kjærestens svette og funky bevegelser på gulvet, og delte videoen på Twitter.

"Jeg vet i det minste at jeg aldri skal bekymre meg for at andre gutter kommer opp til kjæresten min med dansetrinn som dette," skrev Lauder McWilliams litt ertende på Twitter, hvoretter hele verden kunne se kjæresten i en fantastisk beruset dans som sannsynligvis ville få Dancing with the Stars-dommerpanelet til å falle av stolene sine.

Men så skjedde det noe som Lauder McWilliams ikke hadde forutsett.

For siden han delte klippet av kjæresten, har den lille videoen blitt delt over hele nettet, der kvinner fra alle deler av verden kan kjenne igjen de kule dansetrinnene.

«Det er så mye meg, det», skrev mange kvinner på Twitter, der videoen har blitt sett over 250.000 ganger på bare én uke. Og det kommer som en overraskelse på den unge mannen som aldri hadde forestilt seg å få så mye oppmerksomhet.

"Jeg hadde bare noen få følgere, så jeg trodde bare videoen ville bli delt mellom vennene våre, slik at vi kunne le litt om dansetrinnene hennes."

– Jeg hadde aldri trodd det skulle eksplodere på denne måten, og det er sprøtt hvor mange som har sett videoen og synes den er så morsom som vi gjør, sier Lauder McWilliams til Mirror.

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.