Mann fikk 18 cm flaske opp i rumpa: – Det var et uhell

04/05/2021 19:00

Emma Sletta

Viralt
privatfoto
privatfoto
Det må være en ekstremt vanskelig situasjon hvis du må bli kjørt til sykehus fordi du har en stor flaske i rumpa. Dette var imidlertid situasjonen til en spesielt "uheldig" mann.

Legene hadde sannsynligvis vanskelig for å tro sine egne øyne da de så resultatene av røntgenbildene de hadde laget av en mann som kom inn og klaget over magesmerter.

Bildene viste at ikke mindre enn en 18 centimeter glassflaske gjemte seg, som hadde en bredde på fem centimeter.

Pasienten var en 60 år gammel mann - som forståelig nok valgte å være anonym - og han ankom Dongguan Hospital i Guangdong 12.

Da han kom til sykehuset hadde han fortalt ham at magen hans var skadet, at det var noe inni ham og at han verken kunne prompe eller gjøre nummer to. Det sier legen til dr. Jun til lokale medier, ifølge media LadBible.

"Det var en ulykke"

Da legene viste ham bildet av røntgenundersøkelsen, fortalte han hva som hadde skjedd.

Ifølge den 60 år gamle mannen hadde rumpehullet hans kløet ganske mye, og han hadde derfor brukt en Florida Water cologne (Flaske som inneholder væske med duft for huden) for å klø på rumpa.

Dessverre var han "uheldig" og plutselig spratt flasken opp i rumpa.

"Jeg var veldig ukomfortabel, så jeg kjøpte en flaske med Florida Water og begynte å klø der det klødde. Plutselig forsvant flasken ved et uhell inn i anusen min," sa den "uheldige" mannen.

Heldigvis klarte legene å få flasken ut av mannens endetarm, og han var derfor i stand til å forlate sykehuset med et fungerende tarmsystem igjen.

Dr Jun påpekte for lokale medier at det finnes mer logiske løsninger for å behandle en kløende anus.

 

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.