Mann flytter inn hos kjæresten: Kort tid etter oppdager han vanen hennes og blir etterlatt i stort sjokk

06/07/2024 21:06

Emma

Viralt
Foto: Reddit
Det var fortsatt noe av en sjokkerende og motbydelig vane som mannen ble kjent med.

Det er få mennesker som ikke kan gjenkjenne at du noen ganger lurer på partnerens vaner.

Og denne historien er intet unntak.

Men selv om du vanligvis lærer å holde ut med partnerens vaner, er det noen vaner som det ikke er noe å skrive hjem om.

Og når du hører denne historien, og du til og med er singel, vil du kunne trøste deg med vissheten om at du ikke trenger å bli kjent med andres «motbydelige» vaner.

Denne mannen gjorde en alarmerende oppdagelse om hva kjæresten hans gjør med kontaktlinsene sine på slutten av dagen.

Det skriver Ladbible

Fordi i stedet for å kaste dem i en søppelbøtte, som du forventer når det er på tide å lukke øynene, tar hun dem bare ut og kaster dem bak sengen.

Et bilde av den sjokkerende oppdagelsen ble delt av mannen anonymt på Reddit, med bildeteksten:

"Samboeren min kaster sine daglige kontakter bak sengegavlen vår".

Som du kan forestille deg, gikk bildet langt fra ubemerket hen siden det ble lagt ut 9. februar, og seerne var raske til å dele sin absolutte avsky - og forvirring.

– Slike folk kan jeg ikke forstå. Hvor tror de at de blir av? spurte en seer, mens anden ikke la skjul på at hun heller burde finne en søppelbøtte:

"Har hun ikke en liten søppelbøtte ved sengen?"

Men selv om mange refset kvinnen, kom også en rekke brukere til hennes forsvar.

En bruker reiste følgende:

"Før øyeoperasjonen tok jeg ut mine daglige kontaktlinser og kastet dem i søppelbøtten på badet eller den ved siden av sengen. Problemet er at når de var ute av øynene mine, kunne jeg bare se omtrent seks inches unna ansiktet mitt, og linsene er buede og våte og noen ganger forsvinner når jeg prøver å finne dem. Et år senere finner vi fortsatt tørkede kontaktlinser fast i ting. Men ingenting som det partneren din gjør..."

Og selv om mange brukere delte forskjellige meninger, delte de alle at det var ekkelt å kaste dem bak sengen i stedet for en søppelbøtte.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.