Mann gir bort bilen gratis: Men for å ta over bilen, må du gjøre noe helt spesielt

09/07/2024 06:58

Emma

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Mannen har funnet en alternativ måte å bestemme hvem som skal overta bilen hans gratis.

Alle gode ting kommer til en slutt.

En mann har måttet innrømme at dette er en sannhet, og derfor har han bestemt seg for å dele med sin høyt elskede Honda Jazz.

Men selv om han trolig kunne fått en krone for bilen, som er fra 2002 og har kjørt nesten 300.000 kilometer, har han i stedet bestemt seg for å gi den bort helt gratis.

Det er åpenbart nok å tenke at det er for godt til å være sant. Men det er det faktisk ikke. Eller noe sånt.

Der er nemlig én hage ved foræringen.

De som er interessert i å bli ny eier av bilen må løse en utfordring ved ankomst for å bli ny eier.

Slik lyder nederlenderens innlegg på siden Martkplass, som er Nederlands svar på DBA.

Interesserte kan velge en av tre utfordringer, alt fra sportslige aktiviteter til testing av generell kunnskap. – Kommer dere til å vinne? Da kan du kjøre av gårde med en gang. Taper du? Uheldig!» sier selgeren i annonsen, som oppfordrer deltakerne til å være klare med både joggesko og leksikon.

Den gratis Honda Jazz har allerede kjørt rundt 280.000 kilometer og har fortsatt et år igjen av visjonen. Batteriet er imidlertid flatt, så du må være forberedt på å skyve bilen i bevegelse. Når motoren er startet, finner du en 1, 3-liters firesylindret motor med 83 hestekrefter under panseret. Bilen akselererer fra 0 til 100 km/t på knappe 12 sekunder og kan nå en toppfart på 170 km/t.

Til tross for bilens alder og kjørelengde har mange interessenter allerede tatt kontakt med selger for å delta i utfordringene som kan gi dem nøklene til bilen. De første deltakerne prøver seg allerede på oppgavene som må løses for å vinne bilen.

Stor interesse, men bilen fortsatt tilgjengelig

Ifølge mannen har interessen vært stor, og mange har allerede prøvd seg på de mange utfordringene, men ved siste oppdatering av annonsen hadde det ennå ikke vært noe stort gjennombrudd.

På annonsen, som fortsatt er tilgjengelig, har han gitt flere oppdateringer, hvorav den siste lyder som følger:

# Oppdatering 4. juli kl. 22:30: På grunn av (pent!) mange svar, er det ikke lenger mulig å svare alle i dag. Bilen er fortsatt tilgjengelig så lenge annonsen er på nett. Fredag er allerede ferdig planlagt med utfordringer, neste mulighet er i løpet av helgen. Hvis du legger til 06-nummeret ditt i annonsen, blir det enklere å kommunisere :)

#Opdatering 5. juli kl. 23:00: varmet opp i dag og bilen er fortsatt tilgjengelig! Det vil være et stort oppmøte i morgen, hvis bilen fortsatt er tilgjengelig vil jeg sende ut invitasjonene til søndag på ettermiddagen!

Så alt tyder på at bilen går en spennende fremtid i møte med en ny eier som om noen har gjort seg fortjent til den.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.