Mann jobbet trofast for selskapet i over 40 år: Når han går av med pensjon, skjer det noe hjerteskjærende

30/06/2024 06:00

Sofie

Viralt
Foto: TikTok
Etter å ha jobbet i over 40 år i det samme selskapet, trakk en amerikansk mann seg fortjent, men sjefen kjente ham ikke igjen. Kollegene fant i stedet en løsning på denne urettferdigheten.

En ansatt som John er enhver arbeidsgivers drøm. Han var lojal, engasjert og punktlig – det var i hvert fall slik han ble beskrevet av kollega Sonia.

"Han jobbet 42 år for dette selskapet og tjente minstelønn," forklarte hun i en video på TikTok, og delte historien sin med følgerne sine.

"Han er en av de mest talentfulle og hardtarbeidende kollegene jeg kjenner. Hans energi er uovertruffen."

Hver dag tok han bussen og toget for å komme på jobb i tide.

"Uansett vær, han gjør det. Utrolig pålitelig," sa Sonia også i videoen på sosiale medier.

Han ofret ofte til og med ferien for å hjelpe på jobben, la Sonia til. Derfor er det ingen tvil om at han er en mann som har blitt enormt verdsatt på sin arbeidsplass.

Da han ble pensjonist, tente arbeidsgiver grillen for ham og ga ham et sertifikat, men ikke noe mer. For kollegene hans som har jobbet med ham i flere tiår, var selskapets reaksjon uforståelig.

Derfor opprettet de en innsamlingsaksjon med sikte på å lette hans økonomiske byrde. Og denne innsamlingen ble veldig godt mottatt da mange mennesker fra hele verden endte opp med å donere penger til den.

"Kan vi gi John en gave til pensjonisttilværelsen hans?" skrev Sonia på nettsiden.

"Eller bare positive vibber og oppmuntrende ord for resten av dagene. Han har ingen kone eller barn."

Etter at historien gikk viralt på TikTok, ble det samlet inn langt mer enn forventet. Målet på $28 000 ble overgått i løpet av få dager takket være mange snille sjeler fra hele verden.

Selv om målet raskt ble nådd, stoppet ikke innsamlingen. Derfor er det samlet inn 114.000 dollar til John, noe som tilsvarer vel 790.000 kroner.

Mange brukere takket John for å motivere dem.

"Ha en god pensjonisttilværelse John. Du fortjener mer enn det dette selskapet ga deg," leste en bruker som valgte å donere penger til innsamlingen.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.