Mann kjørte bilen inn i garasjen på 80-tallet: Nylig åpnet Jonny porten, og da fikk han et sjokk

08/05/2024 21:00

Emma

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Jonny fikk et sjokk da han så hva som skjulte seg bak garasjeporten.

Hvis du ikke er bilentusiast, kan det være vanskelig å sette fingeren på om en gammel bil er en ettertraktet sjeldenhet eller om den hører hjemme på vrakplassen.

En av dem som kan kjenne igjen en gammel «diamant» når han ser en, er Jonny Smith, som har gjort seg bemerket på YouTube-kanalen «The Late Brake Show».

Det skriver det finske medie Iltalehti.

I videoene undersøker Jonny gjemmestedene til gamle garasjer mens han leter etter de sjeldne og spesielle klassikerne som tiden har glemt.

Og jakten betalte seg for noen uker siden. Her fant han en sjelden Ford Capri, som ble skapt på samme måte som den ikoniske Ford Mustang fra 1964.

Med sin kombidesign inkluderer første generasjon Capri (fra 1969-1974, red.) alt fra de ydmyke 1,3-liters motorene til de buldrende 2,6-liters V6-erne – og i spesielle tilfeller til og med en 5-liters V8.

Den nåværende eieren av den spesielle 1972 Ford Capri, som ikke har flyttet på nesten 40 år, sier at bilen opprinnelig ble kjøpt av gudmoren og senere solgt til ham i 1983.

Etter noen års bruk ble bilen parkert i garasjen til fordel for en ny bil, og siden har den samlet støv. Men den er heller ikke helt klar til å sparke i gir og sette fart.

Selv litt albuefett er ikke nok til å få hjulene på bilen til å rulle igjen, og det krever hardt arbeid. Dekkene er flate, bakbremsene virker ikke og den trenger desperat olje.

Likevel var synet av den gamle bilen nok til å begeistre Jonny, som tror at bilen en dag kan ut på veien igjen.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.