Mann klemmer 1.123 trær for å slå vanvittig rekord: Folk slipper kjeften når de hører hvor fort han gjør det

10/05/2024 19:00

Emma

Viralt
Foto: Guinness World Records
Foto: Guinness World Records
Folk får hakeslepp når de hører hvor fort han gjør det.

Et hav av mennesker setter nesen opp etter den ene plata etter den andre.

Og det samme kan siges om den 29-årige Abubakar Tahiru fra Ghana.

I en bemerkelsesverdig prestasjon har han satt ny verdensrekord ved å klemme 1,123 trær på bare en time i Tuskegee National Forest. Abubakar Tahiru, som vokste opp i et jordbrukssamfunn i Tepa, Ghana, har hatt en livslang lidenskap for naturvern, noe som har inspirert ham til å ta en avansert utdanning i skogbruk.

Rekordforsøket ble utført under spesielle forhold, da Abubakar Tahiru fastet under ramadan, noe som på mange måter ga en ekstra utfordring til hans allerede anstrengende oppgave:

"Det å ikke kunne drikke vann gjennom eksperimentet utgjorde en betydelig utfordring, spesielt med tanke på den fysiske etterspørselen," sa han til Guinness World Records.

Til tross for disse vanskelighetene beskrev han også faste som en fordel, da det eliminerte behovet for vannpauser og tillot ham å fortsette uavbrutt.

For å oppnå rekorden måtte Abubakar Tahiru omfavne hvert tre tett uten å forårsake skade og uten å klemme det samme treet mer enn en gang. Med en gjennomsnittlig hastighet på 19 trær per minutt, overgikk han lett minimumskravet på 700 trær som trengs for å bryte rekorden.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.