Mann kollapset da han fikk vill vurdering av klokken sin i TV-program

04/05/2021 11:11

Emma Sletta

Viralt
En mann hadde vanskelig for å forstå den ville mengden penger klokken hans ble verdsatt til i et TV-program. Som et resultat kollapset han.

Det er ofte mange TV-seere som følger med når programmer sendes, hvor deltakerne kommer inn og får objekter vurdert de er i besittelse av.

Deltakerne drømmer om at de bare er eieren av et element som kan vise seg å være verdt mye penger, men oftest må de gå hjem skuffet over meldingen om at det ikke er verdt mer enn noen få håndører.

Programmet "Gull i markedsbyene" er veldig populært her i Danmark, men dessverre har det ennå ikke blitt sett at en deltaker har fått en vurdering som har fått dem til å falle bakover.

Dette har imidlertid skjedd andre steder i verden, senest da programmet 'Antiques Roadshow' besøkte Bonanzaville i Nord-Carolina.

Bokstavelig talt skjult

I programmet fikk Antique Roadshow besøk av en mann som fikk en så stor vurdering at han kollapset.

"For første gang noensinne har vi en gjest som var så gjennomvåt av vurderingen av emnet hans at han kollapset på bakken av overraskelse, sa programmet," sa en talsperson for programmet.

Mannen som kom innom programmet hadde kjøpt en Rolex-klokke tilbake i 1974. Den gang ga han 345,97 dollar for det, som akkurat nå tilsvarer rundt 2300 dollar. Pengene var imidlertid verdt mer da, og derfor svarte de 345 til 1.945,10 dollar i dag, noe som tilsvarer 12.013 kroner.

Klokken var dermed ikke helt billig, og mannen hadde derfor forventet at klokken hadde en slags verdi. Han var imidlertid så sjokkert over å høre vurderingen at han kollapset.

" Det er en av de sjeldneste Paul Newman-modellene. Jeg tror ikke det er noe bedre i hele verden, sier eksperten som gjør sin vurdering.

Eksperten anslår at denne typen klokke er verdt rundt 400.000 dollar, noe som i danske kroner tilsvarer i overkant av 2,7 millioner kroner. Det må sies å være litt av en investering.

Hadde enda en god nyhet

Mannen kollapset over den ville vurderingen, men heldigvis ser du ham stå opp igjen, hvor han har et stort smil på leppene.

Smilet ble imidlertid ikke mindre da eksperten kom med en enda bedre uttalelse.

På grunn av klokkens tilstand, som i stor grad ikke ble brukt da mannen hadde kjøpt den som en "heldig klokke", ville det ikke være umulig å komme mellom $ 500,000 og $ 600,000. Dette tilsvarer mellom 3,7 millioner og 4,4 millioner dollar.

Du kan se situasjonen her hvor mannen får sin klokke vurdert og hvordan han kollapser med ren glede.

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.