Mann trodde han hadde funnet konens fidget spinner – men det hadde han ikke

05/06/2017 15:45

KC

Viralt
Foto: Shaman420710 / Reddit
Foto: Shaman420710 / Reddit
Man skal la vær med å rote rundt i ektefellens private soveromsskuffer. Det lærte denne mannen på den harde måten.

Da mannen oppdaget en morsom liten plast-duppedings med tre bein der hjemme, trodde han automatisk at det var en fidget spinner.

Det skrive svenske Expressen.

Den populære leken har tatt verden med storm, og nærmest blitt revet ned fra hyllen både her hjemme og i andre land. 

Men mannen, som kaller seg Shaman420710 på det sosiale mediet Reddit, forsto raskt at det i dette tilfelle ikke var snakk om en uskyldig leke.

Konens leke. Foto: Shaman420710 / Reddit

Shaman420710 har delt det morsomme bildet på Reddit, og de andre brukerne var kjapt ute med spøkefulle kommentarer – for det er selvfølgelig snakk om en vibrator, ikke en fidget spinner.

- Kan hun noen kule tricks med den?, spør brukeren Corpsebologna.

- Det var kun et spørsmål om tid før noen fandt på å ha sex med dem, skriver brukeren GrizzledBastard med henvisning til den enorme hype som fidget spinneren har skapt.

Slik ser en ekte fidget spinner ut:

Foto: Shutterstock

 

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.