Mann tror han har rotter på loftet: Det han finner får hjertet til å stoppe

03/04/2024 12:00

Sofie

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Da en mann i Northamptonshire kjøpte et nytt hus, visste han ikke at han ikke bare fikk en bygning, men også en familie av dyr.

En britisk mann holdt på å pusse opp en nesten falleferdig bungalow i Irthlingborough da han hørte merkelige lyder fra loftet. Ifølge Mirror trodde huseieren at rotter må ha slått seg ned der. Men han tok feil.

Da han en dag hørte et tydelig «mjau», gikk det opp for ham at han hadde kjøpt noen helt andre beboere på kjøpet. Han tok derfor kontakt med ansatte fra dyrevernsorganisasjonen «Cats Protection» slik at de kunne støtte ham med sin kompetanse.

Jonathan Hawkins fra «Cats Protection» var raskt på stedet, hvor han enkelt fanget en voksen katt med en felle til formålet.

"Moren kom ut av skjulet kort tid etter at jeg kom med fellen," husker Hawkins.

Det viste seg imidlertid at katten ikke var alene. Da Hawkins tok katten med seg, oppdaget han en klar indikasjon på at det måtte være flere katter i huset.

"Men da jeg tok henne med hjem, la jeg merke til at hun hadde synlige patter," sier han.

Foto: Facebook

Han kunne derfor sette sammen to og to og returnerte av den grunn til bungalowen. Da han så seg rundt i taket igjen, kunne han se glimt av små katteøyne i lommelykten. Den svarte og hvite katten hadde slått seg ned med sine fem kattunger i taksperrene.

"Kattungene var nesten helt gjemt i et reir i isolasjonen," sier Hawkins.

Tilsynelatende var også kattungene hennes født på stedet for en tid siden. Da den nye huseieren startet oppussingen, hadde de høye byggelydene tilsynelatende skremt dem og de hadde laget en høy lyd.

Etter oppdagelsen ble den voksne katten kalt Ann, og barna hennes het Paige, Jack, Pye, Coco og Frank.