Mann vil overraske kjæresten med en konsert av favorittbandet hennes: Fikk et sjokk da han så billettene

05/08/2020 09:26

Emma

Viralt
Da bandet kom opp på scenen, innså kjæresten hans pinlige feil. Nå ler hele internett av ham.

Det er ikke alltid lett når favorittbandet ditt kommer til byen.

Det krever at du er rask på datamaskinen når salget av billetter starter, ellers kan du være uheldig og ende opp med svært dyre og kanskje falske billetter.

Men det var ikke det som skjedde da Duncan Robb, fra Chesterfield, England, ønsket å overraske kjæresten hans, skriver Mirror.

Kjærestens yndlings band var nemlig rockebandet Red Hot Chili Peppers, et verdensberømt rockeband som også har spilt i Danmark på Roskilde Festival ved flere anledninger.

 

Nå kom bandet endelig til Belfast i Irland på turné, og billettene var enda til en rimelig pris. Som et resultat skyndte Duncan Robb seg for å kjøpe to billetter og bestilte flyseter til konserten, og kjærestens overraskelse og glede var sikret.

Men uken før de skulle dra, begynte paret å undersøke videre, og det viste seg at det var vanskelig å finne ut hvem som skulle varme opp for bandet.

 

- Kjæresten min ville se hvem som varmet opp for bandet, og hun kunne ikke finne noen informasjon om bandet som kom til Belfast, sa Duncan Robb til ABC. Og det var en ganske god grunn til det, fordi det ikke var Red Hot Chili Peppers som spilte.

 

I stedet var det Red Hot Chili Pipers som ved egen innrømmelse kalte seg "verdens beste bagpipeband."

Vel, sekkepiper er også et instrument, så det var ingenting for det lykkelige kjæresteparet å gjøre, men gå på konserten, som de delte på Twitter.

Og det er faktisk ikke første gang det har skjedd, noe som betyr at sekkepipebandet er veldig forsiktige når du selger billetter.

- Vi sørger alltid for at det er kilts og sekkepiper når vi annonserer konserter. Vi vil aldri late som at vi er Red Hot Chili Peppers, vi respekterer dem for høyt," fortalte bandets agent, Douglas Gillespie, til Newsweek.