Mann ville gjøre noe søtt for kjæresten sin: Folk raser mot handlingen hans

28/06/2023 15:30

Emma

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Du kan gjøre mange søte bevegelser for din betydningsfulle andre, men det kan også være en grense.

Tilsynelatende har en turist i Roma ikke funnet den grensen.

Folk har strømmet til sosiale medier for å fordømme en turist for å ha hugget seg inn i Romas Colosseum.

Det største amfiteateret som noensinne er bygget, "det mest ikoniske symbolet på den antikke verden i Roma", 1,951 år gammelt og nå også hjemmet til en utskjæring av navnet Hayley.

Videoen - lagt ut av YouTuber @rytz5973, som også går av regenerate_life på Reddit - viser en blond kvinne og mann som står ved siden av en vegg i Romas Colosseum. Det skriver LADbible.

Mannens hender er hevet, og når kameraet kommer nærmere, kan du se ham kutte noe inn i en av blokkene - det som ser ut som 'Ivan + Hayley 23.'

Etter å ha innsett at han har blitt oppdaget, svinger kutteren rundt og ser på kameraet før han ler av kameramannen som kommenterer: "Er du seriøs mann? Det er f**ked opp. Dumt hull."

Bildeteksten til videoen lyder: "En drittsekkturist skjærer ut navnene sine og kjæresten hans på Colosseum-veggen – 23. juni 2023."

Og det er klart at mange andre er enige med følelsene til kamerapersonen og strømmet til opptakene for raskt å fordømme turistens handlinger.

En person sa: "Du burde ikke behøve å skjemme et stykke gammel historie for å vise følelsene dine til noen, prøv muntlig neste gang."

"Uskyldig feil" eller ikke, hvis turisten blir tatt av politiet, kan de få en heftig bot - en russisk turist ble bøtelagt nesten £ 16,000 i 2014 for å kutte inn i den historiske strukturen - eller til og med et år i fengsel.