Mannen får ikke bilen til å starte: Når han åpner panseret, oppdager han hvorfor

17/04/2024 23:00

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Det var en god grunn til at han ikke kunne få bilen i gang.

En uvanlig oppdagelse ble gjort i motoren til en bil som lenge hadde stått stille i en garasje litt for lenge.

En mann hvis bil hadde stått parkert på samme sted på flere måter, fikk seg noe av en overraskelse da han endelig bestemte seg for å starte den opp.

Da han prøvde å skru på bilen, reagerte den ikke, og han valgte å søke hjelp hos en mekaniker.

Det skriver Amomeupet.

Det mekanikeren fant under panseret, var imidlertid verken et mekanisk eller elektrisk problem, men en helt annen utfordring.

En haug med blader skjulte ikke mindre enn seks nyfødte ekornunger som hadde blitt forlatt av en ekornmor som hadde utnyttet bilens langvarige stillstand til å etablere et rede.

Uten spor av moren kontaktet mannen Karenlynn Stracher, en dyrebeskytter, som veiledet ham om hvordan han skulle håndtere ungene.

Mannen valgte å følge hennes råd og plasserte de små ekornene i en eske nær bilen slik at moren deres hadde en sjanse til å finne dem.

Og hun syntes det var lett. Først kort tid etter at ungene hadde blitt plassert i boksen, dukket hun opp og tok ungene sine til et nytt hjem.

Denne spesielle situasjonen illustrerer dyrs utrolige evne til å overleve uansett forhold. Karenlynn Stracher appellerer til respekt og hjelp dyremødre hvis de havner i en slik situasjon.

Hun understreker at man alltid bør prøve å gjenforene unger og mødre.

I videoen nedenfor kan du se hvordan ekornungene levde.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.