Mannen vender tilbake til eiendommen sin og oppdager at det er bygget et hus på den for 16,2 millioner kroner

10/05/2024 12:09

Emma

Viralt
Foto: Youtube
En mann endte opp med å måtte ta rettslige skritt etter at han kom tilbake til en tomt han hadde kjøpt, hvor han fant et hus under bebyggelse.

Dr. Daniel Kenigsberg kjøpte en stor tomt på 51 Sky Top Terrace i Connecticut i 1991. Tomten, like utenfor New Haven, lå i nærheten av barndomshjemmet hans, som faren kjøpte i 1953 for 5000 dollar (tilsvarer ca 5400 norske kroner).

Kenigsberg mistet aldri sin kjærlighet til byen. I flere tiår holdt han en ubebygd tomt rett ved siden av barndomshjemmet. Hans far hadde kjøpt dette landet direkte fra Eleazar Parmly Jr., som var ute av familien som først bosatte seg i området i 1716.

Selv om Kenigsberg oppdro familien sin på Long Island, etter å ha studert medisin i New York og jobbet i Maryland, mistet han aldri kjærligheten til de to tomtene, så han beholdt dem. Han håpet å gi dem videre til en fremtidig generasjon av familien.

"Hvis et av barna mine ønsket å bo i Fairfield, Connecticut, ville jeg være veldig glad," sa Kenigsberg, ifølge Joe.

Den planen ble imidlertid ødelagt da en nær venn ringte ham 31. mai og fortalte ham at noen hadde begynt å bygge et hus på den tomme tomten. Han husker godt samtalen, som han fortalte CT Insider om.

– Jeg sa: «Jeg eier den og har aldri solgt den». Jeg ble sjokkert, sier han.

Et hus med fire soverom ble verdsatt til 1,5 millioner dollar, tilsvarende cirka 16,2 millioner norske kroner. Kenigsberg besøkte stedet, hvor han så en ryddet tomt og et nesten ferdig hus med fire soverom.

I følge offisielle registre ble landet solgt til 51 Sky Top Partners LLC for $ 350,000 i oktober 2022, men Kenigsberg visste ingenting om det.

Han valgte å saksøke selskapet for flere ting. Formålet med søksmålet er å gjøre salget av tomten ugyldig. Kenigsberg krevde også 2 millioner dollar i erstatning.

Han krevde også at firmaet fjernet «enhver struktur og/eller materialer fra eiendommen og tilbakeførte eiendommen til den stand den var i før innklagede grep inn i den».

Ifølge en annonse var huset med fire soverom og 4000 kvadratmeter, som ble verdsatt til 1,5 millioner dollar, gjenstand for en budrunde.

– Jeg er sint for at så mange var så uaktsomme at dette kunne skje. Det er mer enn irriterende - det er støtende og feil, sier Kenigsberg.

Michael Paris fra Fairfield-politiet fortalte GreenwichTime at en kriminell etterforskning ble lansert for å finne ut hvem som mottok penger fra kjøperne.

Søksmålet hevder at en 'Daniel Kenigsberg' fra Johannesburg, Sør-Afrika, hadde forfalsket en fullmakt til å stjele eiendom. Fullmakten hevdes å ha blitt gitt av Anthony Monelli fra Trumbull, Connecticut.

Gina Leto og Greg Bugaj fra 51 Sky Top Partners har sagt, at de også var ofre for svindel, ifølge rapporter.

– Vi fikk vite til vårt sjokk og forferdelse at Kenigsberg faktisk ikke hadde solgt eiendommen til oss. I stedet hadde en tredjepart utgitt seg for å være Kenigsberg og – gjennom uaktsomhet og uaktsomhet fra de ulike eiendomsmeglerne som var involvert i transaksjonen – klart å liste, markedsføre og selge eiendommen uten at noen la merke til det, står det.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.