Manns bryllup går som en drøm: Men når broren reiser seg og holder tale, blir alle målløse

05/05/2024 11:00

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Heldigvis ble talen filmet og har nå gått viralt.

Et bryllup i Pennsylvania, USA ble åsted for en uventet åpenbaring da brudgommens bror under talen avslørte en gammel familiehemmelighet som ikke bare brakte overraskelse, men også en god dose humor inn i festlighetene.

Talen startet tradisjonelt nok, men tok en uventet vending da brudgommens bror, midt i talen, begynte å fortelle en anekdote fra barndommen.

"Da jeg var omtrent åtte år gammel, var Mark og Dave hjemme hos oss en dag," begynte han og refererte til brudgommen og barndomsvennen. "Og de spilte paintball."

Historien tok en dramatisk vending da han avslørte at etter å ha blitt avvist av broren og vennen til å spille med, hadde han bestemt seg for å delta likevel - med uventede konsekvenser.

Skuffet over å ha blitt forlatt, skjøt lillebroren i hemmelighet paintballer mot naboens hus, noe som utløste en rekke hendelser som endte med at brudgommen og vennen hans ble irettesatt.

"Jeg tar opp dette 20 år senere som en bryllupsgave," proklamerte han.

– For å innrømme: At det var jeg som skjøt paintballer.

Brorens reaksjon var en berg-og-dal-bane av følelser, og skiftet fra sjokk og irritasjon til latter mens han behandlet brorens tilståelse.

– Er du seriøs? Jeg fikk så mye kjeft den gangen, ropte en sjokkert, men til slutt lattermild Mark til broren.

Vennen Dave, som også var involvert i den originale episoden, og resten av bryllupsfesten ble tilsvarende målløse av åpenbaringen. Den vakre bruden og de andre gjestene kunne ikke la være å se på med åpen munn før de også brøt ut i latter.

Du kan se den avslørende talen her:

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.