Marcus hører tenåringer le av noe på toalettet - da han innser hvorfor, tar han en modig beslutning

05/02/2017 10:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Facebook/stock foto
Foto: Facebook/stock foto
Da Marcus hører en mann i nød, bestemmer han seg for å slippe alt han har i hendene og hjelpe.

Hva ville du gjort om du ble konfrontert med noen som hadde behov for hjelp? 

Blir vi spurt, så sier vi alltid at vi ville hjulpet til med én gnag, men når folk faller om på gaten, er det langt fra alle som trår til og hjelper. 

Da amerikanske Marcus Pass var ute og spiste lunsj, overhørte han noen unge tenåringsgutter le høyt av en eldre mann som satt på toalettet, og som ikke klarte å komme seg opp selv. 

Marcus Pass reiste seg derfor opp, og gikk med bestemt gange mot toalettet. Og ganske riktig satt det en eldre mann inne i en av båsene, som ikke greide å reise seg opp fra toalettet. Den eldre mannen var nesten 70 år, og satt alene og gråt på toalettet. 

- Jeg spurte ham om det gikk greit med han, og han så opp på meg og svarte at beina hans var for svake til å reise seg, og at han hadde glemt stokken sin ved døren, skriver Marcus i et personligt Facebook-innlegg

Her kunne de fleste bare gått videre, eller bare dyttet stokken inn under båsen. Men Marcus bestemte seg for å gjøre noe. 

- Jeg ba ham åpne døren, og gikk inn og hjalp mannen opp, og hjalp med å ta på igjen buksene. Jeg så at han hadde på seg en Vietnam-veteran hatt, og senere ga han meg en klem, og sa at det hadde vært det pinligste øyeblikket i livet hans, skriver Marcus Pass videre på Facebook.

Marcus Pass sa takk for tro tjeneste, og gikk deretter målrettet ut i restauranten igjen til tenåringsguttene, og ba de om å si unnskyld til den eldre veteranen. 

 

Historien har tatt Facebook med storm, og på i løpet av noen få dager har over 46.000 brukere på Facebook delt historien om en mand som sa i fra og hjalp, da andre hadde behov for hjelp.