Mark prøvde å skulke jobben dagen derpå: Nå ler nettet av sjefens svar

07/02/2017 16:00

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Mark McLelland
Foto: Mark McLelland
En ung fyr mente at han var for dårlig til å dra på jobb. Han hadde riktignok glemt en liten detalj.

Da skotske Mark McLelland dro på byen i helgen, fikk han så hatten passet. 

Den 20-årige anleggsgartneren hadde festet så hardt på lørdagen at han fortsatt var dårlig mandag morgen. Det skriver Someecards.com.

Og det var noe rot for Mark McLelland skulle på jobb.

Den dunkende hodepinen endte dog med å drive skotten ut der mange andre har vært før ham: Han måtte prøve å lyve seg syk.

Foto: Mark McLelland

Derfor sendte Mark McLelland en sms til sjefen sin Greig, hvor han skrev at han var dårlig i magen. En klassiker.

- Greig, er det greit om jeg tar en fridag? Jeg er dårlig i magen, stod det i meldingen.

 

Vanligvis er det ikke så mye en sjef kan gjøre med en slik påstand, men Mark McLelland hadde glemt å ta høyde for en liten detalj. Han skulle nemlig slett ikke på jobb, da det bare var søndag!

Den fyllesyke skotten hadde nemlig vært så dårlig at han glemte hvilken dag var.

Derfor var det også lett for sjefen hans å gjennomskue løgnen. Heldigvis tok sjefen det hele med humor, og sendte derfor en melding tilbake hvor det stod:

- 1: Du blir nødt til å komme på en bedre unnskyldning enn "dårlig i magen". Det er den verste unnskyldningen. 2: Det er søndag, ditt fjols!

Foto: Mark McLelland/Twitter

- Jeg våknet og trodde det var mandag, og jeg klarte rett og slett ikke å komme meg ut av sengen. Derfor var dårlig mage det første jeg kom på (som unnskyldning, red.), har Mark McLelland senere forklart.

- Jeg forventet ikke det svaret, men heldigvis kom vi godt ut av det med hverandre. Vi kunne le av det begge to, sier den flaue skotten, som dermed fikk lov til å beholde jobben sin på tross av den dårlige unnskyldningen.

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.