Menn avslører: 6 ting som gjør et kyss helt perfekt

09/01/2018 13:15

Anniken Hauge

Viralt
Hva gjør et kyss helt perfekt? En gruppe menn har gitt hvert sitt forslag til hva som gjør et kyss helt uforglemmelig.

For mye tunge? For lite tunge? Kanskje litt for vått? Det er mange forskjellige menininger om hva som gjør et kyss til en god opplevelse.

Derfor kan det også være vanskelig å vite hva han du kysser egentlig liker best.

Kanskje det er hjelp å hente her. Yourtango har nemlig spurt en rekke menn hva de mener gjør et kyss uforglemmelig. 

1. La han ta initiativet.
I en tid med likestilling og moderne kjønnsroller er det kanskje et litt uventet tips. Men det er faktisk en del menn som foretrekker å ta initiativet når det kommer til kyssing. I hvert fall når det er snakk om det første kysset.

2. Lukk øynene.
De fleste gjør det helt uten å tenke over det - lukker øynene når de kysser. Men det finnes faktisk mennesker der ute som ser på kjøresten sin mens de kysser. Da kan det fort bli litt kleint, og ifølge gutta er det aller beste å lukke øynene – for begge parter. 

3. Åpne munnen.
Kjerringkyss er bare ikke like sexy som et sensult kyss. Så åpne munnen og kjærtegn hans tunge med din, hvis du vil gi han et kyss han ikke glemmer. Men gjør det med måte - det er ingen som liker å få en tunge langt nede i halsen.

4. Bruk hendene dine.
Du kan gjøre et bra kyss enda bedre hvis du også bruker hendene. Stryk anisktet hans mens du kysser han, eller la hendene dine gli gjennom håret hans. Du kan også legge en hånd på låret hans eller stryke ham på ryggen.

5. Vær leken.
Mange menn setter pris på en litt eventyrlysten dame. Men det er forskjell på hva folk liker, så du bør prøve deg litt fram. Du kan for eksempel prøve å leke litt med brystvortene hans eller stryke ham over penis mens du kysser ham. 

6. Pleie leppene dine.
Bløte, velpleide lepper er en viktig del av et fantastisk kyss som man ikke skal ta for gitt. Huske leppepomaden - spesielt på denne tiden av året - og få gjerne leppene dine til å se ekstra innbydende ut med litt leppestift.  ikke ta på noe som er klissete – det er ikke digg for den som kysser deg. 

5 frekke sexstillinger som gir kvinnen full kontroll

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.