Menn avslører sine verste sex-triks: Disse tingene gjør vi ALDRI igjen

22/11/2016 14:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Shutterstock/ Kaspars Grinvalds
Foto: Shutterstock/ Kaspars Grinvalds
Ikke alle råd er like gode.

Noen karer deler sine – mer eller mindre - gode råd til hvordan de får den ene kvinnen etter den andre i seksuell ekstase. Noen råd er gode, andre...vel...ikke fullt så gode.

Disse seks gutta har virkelig fått erfare at det som fungerer for én kvinne, nødvendigvis ikke funker for alle. Det skriver Woman's Health.

1.Ligg unna lokalbedøvende salver

En av de uheldige gutta forteller at han hadde han problemer med for tidlig sædavgang da han var yngre. Hans eldre bror kom da med det han selv trodde var et veldig bra tips – nemlig å smøre inn penis med en lokalbedøvende salve. Dette skulle nemlig få ham til å holde lengre. Det velmente rådet skulle imidlertid vise seg å skape mer frustrasjon enn glede. For den ivrige lillebroren nøyde seg ikke med å bare smøre inn seg selv med bedøvelsesmiddelet. Han valgte også å kjærtegne kjærestens elde deler med sine gjennomklistrede fingre. Unødvendig å si, sex er ikke like morro når både blomsten og bien er bedøvet.

 

2.Intens stirring er ikke så sexy som det høres ut

En annen forteller at vennen hans tipset ham om at øyenkontakt var nøkkelen til bedre sex. Men i stedet for å føre dem tettere sammen, endte det med at han stirret ihjel den stakkars jenta. Til slutt ble alt bare så kleint at hun prøvde å unngå blikket hans ved å se en annen vei. Kanskje ikke det beste utgangspunktet for seksuell sammensmelting og brusende orgasmer. 

3.Bakverk hører hjemme på kjøkkenet

Å foføre sin utkårede med lekker mat er ikke noe nytt. Men å bruke mat i selve akten kan noen ganger ble litt kleint og sølete - spesielt når det kommer til kaker. Det erfarte en mann og kona hans, da de bestemte seg for å hoppe i høyet med en donut. Ideem var at mannen skulle stikke penisen sin gjennom det frityrstekte bakverket, hvor kona deretter skulle slikke den av, samtidig som hun spiste av donuten. Problemet var bare at de hadde valgt en donut som var full av melis. Så i stedet for å ha dampende het sex, endte begge u dusjen - helt innsmurt i klissete melis. 

4.Vær forsiktig med anale overraskelser 

Å stikke en finger opp i kjærestens rompe mens man har sex, er en klassiker som tenner mange kvinner. Men det er ikke alle damer som setter like stpr pris på å bli kjærtegnet bak der. En av mennene forteller til Woman's Health at hans lille forsøk på anal stimuli endte med å skremme kvinnen fra sans og samling. Rådet hans er derfor å spørre kvinnen før man går i gang med rompehullet. Et råd mange helt sikkert kan skrive under på. 

5.Noen ganger er taushet gull

Veldig mange – både kvinner og menner – tenner på frekk snakking i senga. Andre synes det er utrolig pinlig. Derfor kan det være greit å vite i forveien hva slags snakk som tenner partneren din. Ingenting er kleine enn usikker momling i skjegget. Denne uheldige mannen forteller at kammeratene hans  oppfordret ham til å snakke litt sexy under sexen, fordi kvinner bare eeelsker det. Man da han så ned på sin utkårede og i sitt mest sexy tonefall spurte henne om hun elsket pikken hans, var et forvirret blikk og et 'hæ', den eneste responsen hans fikk.

6.Vær forsiktig med hva du spør om

Noen kvinner elsker å bli dominert i senga. Men igjen så er situasjonsfornemmelse nøkkelen til suksess. Michael K. sitt forsøk på dyrisk sex endte i hvert fall ikke helt sånn som han hadde håpet. Han hadde blitt fortalt at noen kvinner tenner på å bli kvelt litt under sex. Men da han spurte kjæresten sin om preferansene hennes rundt kveling, endte han opp med å bli kastet ut av senga og anklaget for utroskap. Et virkelig feilslått forsøk kan man si.