Michelle fikk sjokk da hun kikket ned i hotellets badekar: Nå har hun fått refundert 2.300 kroner

11/05/2024 15:00

Emma

Viralt
Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Michelle er alt annet enn fornøyd med hotellets håndtering av problemet.

En kvinne ved navn Michelle hadde en ubehagelig opplevelse mens hun bodde på hotell med sin fire år gamle sønn.

Så snart de ankom hotellet, ble Michelle varslet av en fremmed kvinne som fortalte henne at slanger hadde blitt funnet på hotellet. Kvinnen viste til og med Michelle en video for å bevise at hun ikke spøkte.

Det skriver The Mirror.

Michelle, som med god grunn ikke kunne vite om kvinnen snakket sant eller ikke, valgte å ikke dra umiddelbart. Senere fant hun imidlertid ut at det kvinnen hadde fortalt henne var helt sant.

I boblebadet på rommet sitt hadde Michelle, til sin forskrekkelse, fått øye på en gigantisk slange.

I tillegg til boblebadet hadde hun også sett en slange komme inn på et hotellrom, hvor hun beskriver det «bokstavelig talt å gli under en dør».

Da Michelle konfronterte personalet om problemet, ble hun fortalt at hotellet hadde slitt med slanger i flere dager og sannsynligvis kom fra våtmarkene bak bygningen.

Michelle sier til The Mirror at hotellet gjør en innsats for å jage slangene vekk, men at de er langt fra å gjøre så mye arbeid som de burde:

– De fjerner disse slangene fortløpende eller prøver å fjerne dem. De gjør ikke en god jobb fordi de ikke tar dem langt vekk fra området. De bare setter dem rett utenfor døren, så kommer de bare inn igjen.»

Kort tid etter samtalen med personalet bestemte Michelle seg for at hun ikke ville bo på hotellet og søkte om full refusjon.

Ifølge mediet har hun fået refunderet halvdelen, hvilket svarer til omtrent 2.300 kroner.

Det var på Country Inn and Suites by Radisson i Germantown, Maryland, at denne episode fandt sted.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.