Mor deler video av babyen: Folk er rystet etter å ha oppdaget den lille detaljen

15/05/2023 18:50

Emma Sletta

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Folk er rystet etter å ha latt øynene hvile over den lille detaljen.

Nylig så en ny video dagens lys da en mor delte en video av jenta hennes - men noen seere er rasende etter å ha lagt merke til den lille detaljen.

For inntil de når en viss alder, er det foreldrene som tar avgjørelser på vegne av barna sine. Sannheten er imidlertid at samfunnet og menneskene rundt deg ikke alltid vil finne disse beslutningene riktige.

For tiden er mødre og fedre raske til å legge ut videoer og bilder av sine små, og noen driver til og med sosiale mediekontoer for barna sine, og oppdaterer følgere om sine små underverk.

Lara, som nå er 4 måneder gammel, er allerede en stor stjerne på den populære plattformen TikTok.

Moren hennes avslører mange bilder og videoer av Lara, som folk elsker.

Men nylig var situasjonen ganske annerledes.

Et nylig bilde som skulle vise hvor mye Lara har vokst siden fødselen førte imidlertid til hard kritikk, og folk legger ikke skjul på sine meninger.

Laras mor la ut et bilde av jenta fra den dagen hun ble født, og en detalj vakte oppmerksomhet hos mange. Til tross for at hun bare var 24 timer gammel, hadde hun fått hull i de små ørene, og dette forårsaket raseri og bekymring blant mange.

Selvfølgelig var det også de som støttet Laras mor, og forklarte at det er helt normalt i visse kulturer, mens andre sa at det var galt å stikke hull i ørene til en en dag gammel baby, og at moren burde ha ventet til barnet var gammelt nok til å ta den avgjørelsen selv:

– Det er deres avgjørelse om de vil ha hull i ørene, eller er det det? Jeg vil la barna mine bestemme når de forstår disse tingene», skrev en person.

Og da hun lot øynene hvile over alle kommentarene, bestemte Laras mor seg for å dele brutalt ærlige ord om hennes beslutning om å få datterens ører gjennomboret.

"Når du får hull i ørene og du bare er 2 eller 3 dager gammel, føler du ikke smerte som når du er 1 eller 2 år gammel. Hullene lages av neonatologene selv på sykehuset ved fødselen," sier moren.

Du kan se videoen som skapte mye debatt nedenfor: