Mor er i tvivl om, babynavn er 'dumt' - men andre synes kun, det er praktisk

28/05/2024 21:00

Emma

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Moren var i tvil om det var dumt, men møtte bare støtte utenfra.

Å velge et navn for en nyfødt kan være en ekte hodepine. Skal det være unikt? Klassisk? Eller noe helt annet? For mange foreldre er dette alt annet enn en enkel avgjørelse, som en vordende mor også uttrykte på det sosiale mediet Reddit.

Det skriver Mirror.

For en kommende mor ble navnevalget en spesiell utfordring, da hun satte en uventet begrensning på seg selv: Navnet måtte begynne med bokstaven M.

I et åpenhjertig innlegg på Reddit delte den gravide moren sin frustrasjon. Hun forklarte at hun har arvestykker i form av smykker som har et monogram med bokstaven M.

Siden hennes eget navn ikke begynner med M, har hun egentlig aldri følt at smykket tilhørte henne. Derfor ønsker hun å sikre at datteren kan bære og verne om disse arvestykkene ved å gi henne et navn som begynner med M.

– Er det dumt å gi datteren vår et M-navn bare fordi hun skal arve familiejuveler med monogrammet M? Vær brutalt ærlig! skrev hun i innlegget.

Forfallsdatoen nærmer seg med stormskritt, og både hun og ektemannen er usikre på om de skal la smykkene diktere datterens navn.

Men Reddit-brukere var raske til å støtte henne.

"Dette er akkurat den typen praktisk planlegging jeg beundrer," skrev en bruker.

En annen oppfordret henne til å fortsette å lete etter et M-navn så lenge de kunne finne et de virkelig elsket.

Blant navnene paret vurderer er Marina, Matilde og Miriam, men de er åpne for flere forslag.

Mens noen kan finne det uvanlig å la smykker bestemme et barns navn, viser denne morens dilemma hvor mange hensyn og følelser som er involvert i noe så enkelt - og likevel like viktig - som å velge et navn.

Og kanskje er det ikke så ille likevel. Kanskje det bare er en praktisk og kjærlig måte å koble fortiden og fremtiden på.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.