Mor i sjokk da hun ser nyfødt baby - første gang det har skjedd på 50 år

18/06/2017 10:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Ker-Fox
Foto: Ker-Fox
Da den 29-årige moren så barnet for første gang mistet hun munn og mæle. Barnet var nemlig slett ikke hva den unge moren hadde forestilt seg.

Det hadde ikke skjedd på 50 år. 

Da Dara Crouch fra staten Georgia i USA skulle føde og gjennemgå den smertefulle prosessen, visste hun akkurat hva som ventet henne.

Som sin mor og mormor var det ingen overraskelser i vente da jordmødrene spent fulgte fødselen og så med på sidelinjen. 

Men selv for tøffe jordmødre, kunne ingen ha forstilt seg det store sjokket i morens ansikt da Dara Crough så barnet sitt, skriver Popsugar

Den forberedte moren var nemlig fullstendig overbevist om at hun skulle til å føde en liten jente, som moren og mormoren hennes hadde fått før henne.

Faktisk hadde ingen av kvinnene født en eneste sønn på 50 år. 

Men den 25. april skjedde det endelig, og da moren kikket opp fortalte jordmødrene at hun hadde født en liten of frisk gutt. 

- Da min jordmor Melissa løftet ham opp, var jeg i totalt sjokk. Det var en gutt, og jeg knakk helt sammen, sier Dara Crouch til Popsugar. 

Foreldrene hadde ikke fått vite hva barnets kjønn kom til å være, og da de hadde lagt vekk den paniske følelsen vekk, kunne de to foreldrene ta i mot sønnen deres med stor glede. 

- Jeg er så spent og overveldet og elsker ham så høyt, jeg kunne ikke forestilt meg at de kunne vært annerledes enn det er nå, sier den glade moren til nyhetssiden.