Mor poserer med sine to barn – så ser hun nærmere på bildet og innser det utrolige

21/03/2017 21:00

Anniken Hauge

Viralt
Oppdagelsen av hva som er på bildet spres som ild i tørt gress.

Takket være sine tankevekkende ord om kroppsfiksering, har Kristin Boslys budskab spredt seg over hele verden. 

Den 41-årige moren til to fra Perth i Australia, var på en tur på stranden mann og parets to barn, da det gikk opp for henne at hun skammet seg over kroppen sin. Hun ba mannen ta et bilde av henne sammen med barna.

Da hun kom hjem skrev hun et innlegg på Facebook, som nå deles med lynets hastighet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- I dag markerer en ny begynnelse for meg. Store deler av livet har jeg hatet kroppen min. Foraktet den. Avskydd den. Ønsket at den skulle forandre seg. Være mindre og tynnere. Mindre tjukk. Jeg har brukt den og misbrukt den. Jeg har bebreidet den for mange ting, skriver hun i begynnelsen av innlegget.

 

Men kort tid før strandturen så hun et innlegg på sosiale medier. Der ble det oppfrodret til at foreldre tok bilde av seg selv sammen med barna, så de hadde noen minner når foreldrene en gang blir borte. Det traff henne. 

- For det meste har jeg unngått bilder, fordi jeg ikke likte å se på de. Ikke nå lenger! Til helvete med det tullet! Sannheten er at jeg er lei av å skamme meg over kroppen min. Den har ikke gjort annet enn å støtte meg i 41 år, skriver hun. 

Den dagen på stranden med barna traff hun en beslutning.

- I dag ga jeg slipp. Jeg ga slipp på hatet mitt og avskyen mot denne kroppen, og valgte i stedet å nyte den. Ja ba mannan min om å ta dette bildet, så barna kan huske at vi nøt dagen sammen. Med appelsinhud og alt. Ikke noe å dekke til. Ingen shorts. Ikke noe håndkle. Ingen filtre. Bare oss. Og vet dere hva? Jeg skammer meg ikke. Virkelig. Jeg serpå dette bildet, og alt jeg ser er hvor lykkelige vi er. Det er fantastisk, avlutter hun innlegget med.

 

I skrivende stund har det fått 4.300 likes og mange delinger med på veien.