Mor skrev beskjed til eksens nye kjæreste: Nå går brevet verden rundt

21/11/2016 15:15

Anniken Hauge

Viralt
En mor som gir eksens nye kjæreste en klar beskjed, får nå tusenvis av folk til tastene.

Det kan føles som en katastrofe å gå hver til sitt når man har barn sammen. Sjalusien kan ligge rett under overflaten når eksen i tillegg  får seg en ny kæreste.

Men det er også ting som er verdt å sitte pris. Den nye kjæresten, som dermed også bli bonusforelder for barna, kan bli en gave hvis forholdet er bra.

Det kan Audrey Nicole skrive under på. Hun har delt historien sin med Facebook-siden Love What Matters. Beskjeden til eksens nye kjæreste sprer seg nå som ild i tørt gress.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Dette er kjæresten til min datters far. Hun er den søteste noensinne! Jeg er utrolig takknemlig for henne, for hver gang datteren min besøger faren sin, gir hun henne mat, passer på henne, kjøper gaver til henne og passer stort sett på henne som om hun var hennes egen. Hvorfor oppfører så mange mødre seg ondt og sjalu overfor den andre kvinnen? Ingen sier at det er enkelt å være mor for et barn som ikke er ens eget. Så når de prøver, ikke dytt de unna! For de orker IKKE det dramaet, de VIL til slutt dra, og så er du etterlatt med noen som er den onde stemoren. Ja, de finnes. Jeg ser de overalt! Et barn kan ha to mødre, fordi i mine øyne så er det bedre jo flere som elsker henne. Jeg vil aldri få henne til å føle seg som en outsider. Jeg er ekstremt takknemlig for denne jenta. Damer, voks opp og fokuser på å være en god mor. Elsk mer, hat mindre!

Bildet er likt av over 70.000 personer på Facebook, og nesten 9000 har delt historien.

 

Mange har også supplert med sine egne historier:

- Moren min inviterte stemoren min med ut på lunsj da forholdet ble alvor mellem hun og faren min. De klikket godt sammen og ble venninner. Jeg dro på ferie med mamma, pappa og stemoren min. Da faren min og stemoren min ble skilt, forble moren min og stemoren min venner. Det gjorde virkelig livet enklere for oss barna, skriver Jessica Strite Eastham.

- Jeg er stemor. Moren deres hater meg, nekter å snakke med meg og nå seks år senere prøver hun fortsatt å vende barna mot meg, og skaper derfor problemer mellom meg og mannen min. Siden jeg ikke er så heldig å ha et forhold som det de har til moren sin, teller jeg ned til dagen de fyller 18, skriver en ulykkelig bonusmor.  

 

 

 

 

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.